До 38.5 ако детето не се жали на болки и не е малаксано не се дава ништо за спуштање температура. Ако твоето јаде и пие тогаш терај без спуштање...
За оваа цена рацете треба да ти светат [ATTACH]
Немам испитано ништо, пред недела дена се случи сè. Докторот ми рече после 2-3 спонтани обично правиме кариотип од двајцата, ама исто и дека уште од...
Јас лани нарачав со Патролни шепи од фб Sleep & Dreams според димензии на душекот, со ластик е чаршафот и една навлака за перница. Пиши им, мене ми...
Во која недела се прави испитување за скриен шеќер?
Абе нудки е блага вода за то шо ми беше понудено, ама како сум се запнала дека ќе гласам. И ете ти. :u:
Еееее Демоне Демоне, сеа јас нудки ќе и гледам, пукни 8) @theowndemon
Via post. Поназад пишаа дека и Брза пратка доставува ама мене секогаш досега од iMile ми ги носеле Виа пост. А и на самата порачка некогаш си пишува...
Еве јас правев прва бременост авицена, втора синлаб Во синлаб имаш со упатот две боцкања. На гладно и после 2 часа. Миислам дека 150 денари ако...
Може некој да сподели искуство со Ендомак и Каракамчев?
Да не е Rowan Atkinson никој нема да го гледа .
Common side effects, прво аниме што го пуштам во живот и искрено евај чекам да излезе втора сезона .
Моите да кажеа нешто за името, јас немаше да и дадам да ја видат 2 години, не 2 месеци ]:)
Нови се, да. Ама ги има во регионов, Европа..
[IMG] Девојчиња 6:12 Момчиња [IMG] ДЕКЕМВРИ 2025 Makedonka95 - 23.12.2025 Anastasia579 - 23.12.2025 Moon lovers - 26.12.2025 ЈАНУАРИ 2026...
Женски може ли искуство со синлаб? Дека преку матичен е 38 денари дали сте задоволни? Во авицена скоро 900 ден а не сфаќам што е толку разликата
Дали јас само гледам втора very faint line или е така?
Дали мајки што доите по втор пат градите ви се цело време меки? Со првото ми беа доста потврди. Скоро 2 месеци сме, супер напредува и кога ќе стиснам...
@Anie93 премило ми е што слушам вака позитивна приказна ❤️ Како е бебо, како си ти?
Па модификации од имиња имаш колку сакаш де. Особено ако ,,мора” да е дете крстено по нивното височество, баба или дедо. Ние имаме пријатели, каде...
Separate names with a comma.