Од џамбо искрено не видов цена но не е скапо хахах
Dali nekoj znae kolku kosta revizija vo sistina/zan mitrev apsolutno sum nezadovolna od estetskiot del na mojata oepracija, bukvalno samo vrvot mi e...
Да Грав со колбаси
Преубаво! Честиткиииии!!!
8 Стефан
Не....само контролирање и смирување на црвенилото....најубаво консултација со дерматолог/педијатар, на различни деца влијаат различни креми/методи на...
Чим ти е нередовна одма почни да се тестираш за да ја фатиш
Лохии се тоа, бледо жолтеникави, се чисти матката уште, може и после месец дена да ти е вака. Не препишувај се на ова, желудникот може од храна те...
[ATTACH]
Немаш состојки Сакам да ми се исполни една желба за нова година
[ATTACH] [ATTACH]
53:makeup:
На козметика и на децата. :?:
Има ли лек на тоа ?
Зошто па сега Сорос ви треба?:?: Иначе...стариот е во пензија, младиот на меден месец ваљда:D. Сигурно ќе најдат позабавен начин да ги трошат парите,...
Дали имаше некој болки во желудник? Вчера мислам ќе повратев дури од болка. И крварењето некој ден го нема некој ден светла крв, некој ден темна....
33 недела 2190 гр
Јас ги користам поголемите прозирни кеси во кои ми праќаат производи, не мора да е во пакет освен ако е нешто што може да се скрши.
:rofl: Кај си ти ма, што те нема? 8) Иначе, јас му отворам нови хоризонти на Форумџи, вие сте запнале да го држите во познатиот круг од пеколот....
Фала на сите што пишавте распоред, се трудам колку можам со бебка да одам по него, па така имам време за вечера. Засега, 'проблемот' кај неа е што...
Separate names with a comma.