Zdravo devojki mi treba helpp imam golema anksioznost denovive. So mojot decko imavme nezastiten odnos na 5 demevri no toj ne svrsi vo mene,a mene...
[MEDIA]
Ne, denes gi zedov rezultatite Cekam maticnata da mi se javi Inaku mi kaza deka mozebi neka da iskrvaram, kako sto rasti bebeto taka ke ke zatvorel...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
@Gosh За 40ка се слагам. Сметам дека не треба толкаво толерирање. Како ние од ФМЌ можеме да излегуваме од нашата тема (некогаш и повеќе од месец...
‼️‼️‼️
@Adidas888, @Bitter-Sweet, @FriendOfDorothy (fingers):l:
Стегаат горе во струкот, се лизгаат?
На храна :D
дали некој знае колку долго се чека на ГАК за резултати од биопсија? исто така, дали има некој искуство со д-р Саша Јовчевски? благодарам однапред.
Stokicke, bubi Te cekam da mi se javis utre 26/12 do 18:00h Posle toa zaebi se :)
Оти гледам дека у 40ка последниве денови се чудат оти немало веќе квалитетни дискусии и теми, и плус не познавале многу членови низ форумов,...
На почетокот кога сеуште не знаев дека сум бремена, навечер многу рано ми се преспиваше. И имав многу слаби болки во јајници, па мислев дека ќе...
За тоа дека Елена е крајно манипулативна скроз се согласувам.Мене ме остави два месеци со погрешно залепени брекети благодарение на нејзиниот...
Дали здебелена матка и еднометриум би укажало на бременост? Треба да добијам за околу 5 дена.
Breadway
А за д-димери примаш ли нешто ? Терапија ти дадоа ли, некоја поддршка за бременост? Одмарај што можеш повеќе , без напор. Се очекува крварење со...
Па пробував да си го кажам името и таму ми летна паметот хахахаха
Најубави години. Каму јас да бев 53. ;(
Separate names with a comma.