Има со ластик на стомакот и стегаат доволно за да не ти е непријатно, имам обични тесни и ѕвонасти. Овие најдобро стојат според мене, стегаат во...
Претежно да, осигурување се на минималец или +1000-1500 денари. Значи и пари на рака не постои. Од 24.000 денари до 45.000 се зема. Ама се зема со...
Секоја година почнуваат пред Нова година негде после 26/27 Декември.
Te molam ako sakash da spodelish i so mene, dokolku se dobri plockarot i vodovodzijata vi gi angazirala i jas
Ја номинирав @Polyincognito и уште еден член шо не се најде на листата. Поли, твоите коментари со задоволство ги читам :D. Сите шо се најдоа на...
Можам да го потврдам истото користев колаген на Натура,Арбореал,Димас и искрено од ниту еден не видов видливи резултати.Притоа ги користев сите по 3...
Наназад читам неколку членки спомнуваат за вежби за пораѓај. Може да ми кажете каде се тие вежби? Приватно или во државна?
@IRBBB ако смеам да се вмешам. И двата фустани се тотално мој стил. И опишав на ВИ како би ги носела и ова би изгледало отприлика вака. Забелешка:...
Па ќе почнам од недела да тестирам кога ќе ми заврши циклусот
Не вреди да тужиш за 129 ден., само таксата за тужба е 480 ден., башка за одлука исто, дури да биде пробоно, трошоците за другиот адвокат на тужениот...
Какви се па овие комплекси жено/девојче/госпоѓо............ Многу се оптеретувате со небитни ствари. :D
На толку доцнење и срцева реакција би имала да беше бремена. Шанси нема да си бремена. Оди си на гинеколог , од друго ти доцни.
Јака утеха си нашла :D.После со 4 ка кога ќе биде ќе речеш ај стара сум ....па понатака ај за малку неможам да се мажам :clap:.Ако е се во ред не го...
Треба да вратам нешто во рисрвд и ја одбрав денешната дата..ама еве цел ден ги чекам и ги нема да се јават. Нема да ме зафркнат да ми остани то шо го...
Морков купен од кам ми ги обои страшно рацете не можев да измијам...
@IRBBB Според мене, вака :f: [SPOILER]
Поминаа концертите, инаку карта совршен подарок. Домеин нека ти дадат, блогер да се сториш.
[ATTACH]
И кај мене беше исто како кај тебе, само што ми потврдија бременост во 5та недела имав и хематом, не крварев се повлече на наредна контрола немаше...
Kaj mene ja ostavaa da dremne nakaj 9ipol okolu 15,30min pa posle spiese so ostanatite deca vo 12ipol vtora dremka. Doma zaspivase okolu 7,8
Separate names with a comma.