Душо, си правиме муабет само, прескокни ако не ти се свиѓа :D
А зошто 900 денари јас земав упат од општ матичен за авицена, не прашав колку ќе доплатам ама сигурно ситно... ќе ти кажам баш во сабота ќе одам
Скар демонке. Не губиш мене, @FriendOfDorothy и Кочо Рацин. Плетвар го дадов.
Ќе одам, ќе се реинкарнирам во богата династија, бритиш ројалти или сличнo. Не е живот како обичен човек за мене.
Мачкај се ланолин. Мислам дека на почеток не може да не боли, првично сите имааг мака, после ќе се среди.
Ti blagodaram majka,mn sum isplasena mene mj gi ukinaa kleksanite zs ddimerite mi se vo normslna vrednost celi vreme...mn se plasam nesto da ne mu se...
Го започнуваме пишувањево во темава :hai: Во првите 24ч го поставија на града 2-3 пати. Вториот ден го местеа они баш во добра положба и пак ми...
Tочно. Не може јавна личност на сите да им се допаѓа, уште помалку контроверзна, со крајно дискутабилни ставови каква што беше Чарли Кирк. Мислам...
41.013
Бебе 13 месеци. Штом стане појадува претежно палента со млечно, овес со овошје, просо ... па има ужинка на пример банана па има дремка Кога ќе стане...
Уау, како сѐ ова пратите? Мене вакви ствари нит ми излегуваат по мреживе, нит па ми е гајле. Само јас сум подизгубен?
Не сакам Сакам убав нов парфем
За да праиме Снешко. Зашто сме идиоти?
Астероид :drunk:
Лага Лмп има заштедено низ годините поише од 20к евра
Не Сок до морков?
Да Имаш ли нови лампиони на елката?
Да Сардина?
Да можеше нонстоп музика да слушам, да го запрам светот, да си ги задушам мислите, стравовите, слабостите..;( [MEDIA]
[SPOILER] Еве да сум он топик и да не сум толку негативна, дали се прифаќа commentary на некои од моментиве? Пошто читајќи го постов се осеќав ко да...
Separate names with a comma.