Пешкири, влажни и за тебе и за бебе, за бебе плус уште пелени и крема за газе. Полнач, книга ако читаш да не ти е досадно, слушалки, воглавно тоа ти...
Откако се вработив и сама почнав на дечињата да им велам, дојди на тета да и кажеш, тета да го види грлцето, тета ова, тета она. И некако не работа...
Да срцка, со правосмукалка.:lol:
До 2
Го поминавме комплетно истиот вирус. Еве втора недела сум со затнат нос и не личи дека иде на подобро. Септаназал не помагаше два дена, скроз...
мислам до кај 1ипол, 2 дека беше
мајка кај сите боли на почеток, кај мене бебето убаво отвараше уста и цицаше ама треба време да стане онака лесно удобно да не боли пошто нели го...
ужинката пробај порано, пример накај 10 и малце дај и нешто пример малце банана, јаболче, шмукалче, малце лебче со абц нешто така ако сака па во 12...
Каде да најдам помало ранче за во градинка?
Колку чини трет скрининг кај Коруноски?
ако има 6.5 кила значи има повеќе од дупло од родилната, ако неќе многу млеко тогаш нека воведе доручек, па за 3,4 недели и ручек. Моето на 5 месеци...
Најмалку до година не се препорачува спиење на перница. А доколку при пораѓањето се издолжи главчето, минувајќи низ самиот породилен канал, тоа се...
После второто ивф, циклусот ми траеше 15 дена
Така де, така. Ти ќе му наредиш како да функционира. Пишал, ништо лошо не сторил. Која сака ќе влезе во конверзација, која не, нека одмине пост ....
Не е за комплекси ,јас како што разбрав на членката што го почна муабетот и е префрлено дека не е ,,жена " и не може да кажува мислење за одередена...
Ох боже како се расфрлаат одма со терапија лекови. Јас би ти предложила да почнеш неколку месеци со природна опција прво, можеш да прочиташ за...
Е кај мене и поголемата така си скрати сама ама кога потпорасна да може да си го каже веќе со сите се караше дека не е така туку е вака. Сега само...
Значи сите комплетно сме болни :drunk: Дома синко почна од петокот со инфекција на очите, па викендот почна да кашла и ми качи температура, во...
Ха? Слободно праите си муабет, кој ви брани. :D
Separate names with a comma.