Честиткиииии
Ви зборат ли децата дека сакаат братче или сестричка? Моево сакал братче и секој ден тоа му е. Баш си уживам сега со едно дете, второ би ми дошло...
Секое име нагалено некако ќе го сменат, и мојата ја викаат Нинче-Балеринче,Ниненце и па не е кој знае каква болка. Е Клара потешко може да и сменат...
Здраво, Предлог бенд за на свадба со повеќе забавна музика, на почеток само почовина час ора? Со попристапна цена до кај 1.300 еур.
Здраво дечки, Дали знаете како се движат цените за следна година за во wedding house? Ги има ли некој менијата? Благодарам
Јас не платив ништо, пратката ми беше 63 евра (ја порачав за време на попустите). :)
Може
Од кога почнуваат попустите?
Два дена пробувавме слива. Можам ли денес да му дадам ориз од холе и да измешам со слива? Ориз нема пробано досега (ни пак други житарици)
На почетокот боли многу. Мачкај ланолин на медела во подебел слој после подој. Јас седев така без маица ама летно време беше август.
Да таму ја примија едвај.Сега после празниците почнуваме.
Добро утро! Не можев да најдам Дедо Мраз па купув костум од Амазон и дојде еден пријател како дедо мраз, што баш се внесе во улогата на лош и...
.
Колку се плаќа царина од прилика?
Има ли некаков скок пред 2 годишна возраст? Цела недела веќе станува навечер ама е фул енергија, се закача, си игра. А знае да е и кенкав. А си има...
Од 4ти месец помалку качуваат на килажа, дуплирана и е родилната килажа до 6ти месец. Не е секое бебе по книга и секое не качува исто, ако...
Добро е што барем од база си ја зела, јас еднаш отидов кај доставувачот дома за да си ја земам, го мрзеше и на пат да излезе. :D Стварно се чудам...
Најдена е.
Ти жено лечи комплекси на друго место!
Separate names with a comma.