Ќе се предомислиш, таман. :rofl:
Не зборам за мене, ја не планирам да се мажам.
Да.
Топ, оди земи се ти вака со некого. :rofl:Ете @Mr.Limonko ќе ти даде контакт од Мирољуб. :rofl:
:D Искрено коа ќе видиш многу подобро звучи од 80% како се земаат.
алал да ти е ако мислиш дека е ова бесценето
По храброто решение да дадам отказ од работа која ми го упропасти психичкото здравје и да тргнам по друг пат во животот.
Не е баш на невидено сега ќе ви ја опишам постапката, цитирам негови зборови со мои. "Ако имаш ти некој што ти се допаѓа ми кажуваш прво мене, јас...
[ATTACH] [ATTACH]
[ATTACH] [ATTACH] Добивме.Пакетче за дете .А за мама изненадување од драга особа
Македонче го интересира само да исчека деца/внуци, односно да напрај свадба за себе или да подигне кредит за децата да ги ожени и да држи какво и да...
Нека се пријават кај Мирољуб, ама брак на невидено ќе биде. :rofl:
Мирољуб Петрович може да ви биде стројник и ќе ви најде маж има кажано дека наоѓа така, ама зависи дали си доволно добра според критериумите за да ви...
Фала ти за споделеното. Овој пат ништо од брисот, ставам Тобрадекс веќе втор ден. За следен пат ќе си инсистирам да се направи, само се мачиме вака и...
Нека се дистанцира за постојано нема со ваков што да се разговара. И не се една недела во врска читај ќе видиш.. Некој да и брани од дома да...
Парчиња јадат ли? Овесни палачинки со грчки јогурт и овошје кај моево беше омилено Се случуваше сеуште од кутиите на Хип да измешам житарка со...
Ау, многу е една недела, ќути. 10 години у брак е небаре.
Морам овде да поправам оти ќе пукнам. Си поигрува, а не се поигрува. Во последна минута пробав да редактирам кога видов што сум истипкала и одби. :@
Пратка од Скопје во Скопје со Македонски пошти стигнува за 55 дена. Вечна да е! За тоа време добив 7 пратки од Кина :drunk:
дали некој знае или да понуди онлајн курс во група за почетно ниво а1.1 и а1.2 кои би се одржувале одсабајле во работни денови или евентуално за...
Separate names with a comma.