некој да не чува од лани old songs are waking и да не го користи? другарка бара жали дека не успеала да си го купи кога го имало на залиха а нема да...
Не ја отварам темава додека не избинџаме вечер/утре. Ве молам без спојлери фала лепо:D
Ерика додека жали за Чарли: [ATTACH] Леле да што убаво ме потсети, песнава ми беше на рипит тие денови кога искочи. Скроз е Мајли 2013, а колку и да...
Кај нас одиш директно на ушно и отпосле носиш упат од матичен. Ако не е итно, упат од матичен па ушно. Кога ќе го најдам ќе ви пратам слика од мојот...
Кој ќе умре у задња епозода? [SPOILER] Вие шо викате? Едит: иам уште 8 минути да доглеам од предпоследнава епизода, у случај ако умрел некој од...
[ATTACH] Нарачај му:D:D:D
Кој дава сакам и ја нешо да се офајдам, не мора многу, еве новогодишно вака едно пакетче ако може?:D
Првата опција ако и пише ревју е дека ќе и се јави Еленче одма и ќе и плаче на телефон и ќе ја моли да го тргне ревјувот,втората е ќе го ангажира...
[ATTACH]
Со сопругот имаме различни адреси на лична карта. Која адреса ја запишуваат на изводот за новороденче? Може да ја запишат таа од личната карта на...
Ако смешам матена хопла со пудинг или со кремине за торта, ќе стои смесата стврдната помеѓу пандишпан за торти? Или мора да се стави пудинг? И кој...
Јас денес кај Филев бев и сум многу задоволна
Па нормално дека ќе мора да се соблекуваш гол. (facepalm) Така мислиш паѓаат пари таму од небо.
Напиши и ревју на Гугл Мапс. Тоа ја боли најмногу. Да спасиме колку што може повеќе луѓе од неа.
Do. Нема временска одредба пример за да би било did.
_____ you come from America? a). Do b). Did v). Does Did или Do?
Висок Напон ⚡️☠️
Најдобро на лекар за ова . Мислам сите имаме болки некакви ама ужасна болка мислам индикатор е за лекар не оставај така се може да е
Separate names with a comma.