Затоа што преку матичен плаќаш помалце и затоа се две на приватно се три и плаќаш повеќе тоа е само разликата . Туку кога сум веќе тука , зашто овде...
Бидејќи гледам покасно , ти Благодарам за информацијата, баш тоа што ми требаше, дефинитивно ќе закажам и јас, барем за тие 2 големи што ги имам....
In his arms. :hug:[ATTACH] [ATTACH]
Во авицена со упат од општ 34 денари доплатив за скриен шеќер со 2 боцкања. Другите трудници беа скоро сите со 3 боцкања ... не разбирам зошто едни...
[ATTACH]
Отсекогаш сум сметала дека сите христијани треба да ги слават Божиќ и Велигден заедно. Поделбите се глупи и одат во корист на атеистите.
Вауууу преубав е фустанот, ко Грејс Кели ќе бидеш.
Зошто пасат трева. Зошто воздухот е проѕирен?
Мене така со БинБин ми повлекоа 400 денари од апликацијата, не ја користев често и си имав пари оставено за кога ќе ми притребаат. И мејлови им...
Дали работат во сабота, знаеш? Да одам сама да си ја земам пратката ако не. Последната од Вип пошта ми стигна во рекордно време, сега ги нема никаде.
Ние имаме Самсунг и сме презадоволни, зависно и до колку ти е буџетот. Фуего не го препорачувам, им го купивме на баба ми и дедо ми и одма се расипа...
Дали овие гусениве од тава.мк се dishwasher friendly? :$
Ќе биде :l: Слави си празници сега, ќе донесе 2026 се' што сме чекале.
Дали некој порачувал од kiwi.mk безбедно ли е да се плати со картичка? Ми треба еден производ каде што никаде го нема , таму го најдов ама само...
[ATTACH] [ATTACH] [SPOILER]
Само ретинал. Ама треба многу долго користење. Јас секој ден скоро особено на челото нанесувам ретинал ама треба да имаш веќе користено некое време...
За да ја потрошиме водата пред да ни истече рокот на чешмата Зошто рибите не ожеднуваат во вода?
Никој не сака да е сингл освен тие што водат инат со самите себе , самотијата станува болест. Лично јас барам врска која нема да ми ја одзема...
Женски со виткана коса, може ли да препорачате каде се шишате. Фризеров за фарбање не си го менувам меѓутоа не ми се свиѓа како ме шиша, па сакам...
Separate names with a comma.