Пакетчиња спонзорирани од долгови. Дедо Мразот - лихвар. Фиромистан.
Каде има квалитетни сакоа,струкирани? Квалитетни ко што беа во Bella?
Работат, сега само што бев на железничка, културно ми одговорија. По грешка ја пратиле мојата пратка тука во овој магацин, сега ја враќале во...
Здраво девојки, Продавам 2 пакувања (14 вијали) Prolutex со важечки рок на траење до 03/2027, 7 парчиња Crinon gel (Progesterone) со важечки рок до...
Да, исто сме и ние :D Јас ништо не правам, поминуваат сами по себе за брзо :)
Кој дозволил од М Кеш да донираат пакетчиња по школи? Деца дуваат балони на кои пишува М Кеш, носат шишиња за вода М Кеш, сето тоа од пакетчињата....
па сега имам 32 инчен ама има рамка дебелка и изгледа ко поголем. Значи, сега би купил некој 40 инчен, така нешо...
Не е секогаш до машките, туку има нешто и во женските. 8)
Може да. Влези на апликацијата и таму имаш за размена.
Од трите епизоди вчера најинтересното ми беше тоа што гледавме заедно со другарка па коментиравме. [SPOILER]
Здраво, дали најдовте на друго место? И мене ми треба од тие како 1 гр злато спакувано за подарок, ако има некој да ми предложи каде да најдам кај...
Будимпешта :l:
Мислам дека зависи и како ќе се погоди серијата на телефонот. Јас го имам 13кава 3 ипол години веќе и сега тек ми е на 80% паднат. Стварно доста...
Santa tell me
Дали SHEIN почнаа да испорачуваат до Македонија? Уште минатата година се зборуваше дека ЕЛС ќе ги носеле, што се случи со тоа?
Компир манџа без веѓета.
Исперени или онака носени и смрдливи ги продала? Ако е така, значи и кај нас може да успее ова. На пр. Маријана Лото може да го направи истото. Има...
Ако ме тужат, ќе кажам еве ФлиртБери ќе ви ги врати парите. Она ме тераше. :D
Можеш да ги пријавиш за вознемирување и да кажеш дека немаш мир од нив. Не дека ќе направи нешто полиџијата, ама да си имаш дека си пријавила.
Рецепт?
Separate names with a comma.