Да,отсега има опција за плаќање при достава,но мислам дека во цената се пресметуваат дополнителни 80 денари.Имам нарачано два три пати,ми стигало за...
Пробано, упали 2-3 пати веќе не
Кога и давам зеленчук +/- месо комбинација некоја што не и се свиѓа баш, комбинирам со кисело млеко и се јаде се :D
Ништо :whew: Немам тест направено , сабајле имав така една точка крв . Се правам на будала :rofl:
Кратко беше. Во паника бев и немав осет за време Можеби 5 минути
Количина педијатар ми кажа 150-200 а мојава дали 5 пати во 4ипол месеци има изедено 150г, 200г е мисловна именка. Не се преоптерерувај со бројки,...
Колку време трае постапката Кратко ли е
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
СДК: Едно од многуте или ретки работи во кои сум заљубена се одразите на зајдисонцата врз облакодери, згради, прозорци, како и кога ќошевите на домот...
И ние сме многу слично. Двете дремки му се околу 1 саат, многу ретко да поспие саат ипол. Максимум 1 саат и 15 мин. спие. Прашав дека мислев да не му...
Моите имаа такви смарт часовници , можев во секое време да им се јавам , и они мене . Да гледам локација кај се и што се . Преку Телеком , со...
Кај сите е мислам вака, сите сме во некоја трка со времето во денешницава. Јас еве уште не сум вратена на работа па пак се ми е кнап. Се трудам да се...
Од сериозни прашања: Имаат нешто децата за да знаете каде се? На роденден е до 16:30-17:00 и мислам дека 10 кила ослабев до сега! Веќе не одат во...
Која е цена за интима?
Два месеци сум под фонд, кај мене и двете исплати точно до ден (на 25ти во месецот). Единствена разлика во однос на платата е тоа што плата исплаќаше...
Фала многу за објаснување
Само да знаете дека, ако газдите ви се наострат, може комотно да ве пријават. Докторот што ви дал боледување да си добие казна и одземање на лиценца,...
Мене ми е заради работата за тоа највеќе иначе за шетање шетам нормално.
Ова плаќање при достава ново нешто е? Сте нарачале така?
Separate names with a comma.