Матичниот денес ми рече да не го земам повеќе,ова веќе не се знае што е страшно нешто се денешниве вируси...
[ATTACH]
Предлог лабело во боја што добро хидрира? Сите што ми се свиѓаат се безбојни, а за во зима ми треба нешто што е две во едно. Само не Carmex, сум...
Дали ја зедовте количката на chicco seety?
Не објавувам секој ден слики ама ете еднаш месечно ке ставам нешто, зависи каква ви е фирмата и работата
За жал ги има многу вакви случаеви. Арно и ти пратиле слика, некогаш ќе биде нешто што немаш појма. Торта му дадоа без мое знаење. Нагласив дека не...
Де кажете ми како е на германски правење лице? Кога му се правиш добар на некој, а си лош, во таа смисла.
[MEDIA]
Бирај ги своите борби. Не вреди за све да се преоптеретуваш. :l:
Да до горе нормално
@Srckata28 Полека малку, само спомнав во една речница и секако дека нема да влечам со тоа. А, темава е во општи дискусии што значи можеме и да...
Дали ја зедовте колицава?
Секоја чест за гестот. Луѓето денес да ти растурат врска, наксреќни ќе бидат. Да те спојат со некого , ни на сон .
И јас бев на преглед памтам Четврток-Петок таков некој ден беше и ендометриум ми измерија 4.8. За после 4-5 дена, ден Вторник тестот да си биде со...
Да и јас разгледував цени на златни бурми, доста скапи се. Сребрените доста поевтини се?
Јас не давав. После почнав поради тоа што не какаше :)
пиши ми слободно што ти треба
имам, пиши ми
Газдите може да не ги интересира ама сигурно нема да ви кликнат 'like' колегите што ве покриваат во моментов и менаџерите. Мое мислење, ако веќе сте...
Separate names with a comma.