се шетаат тие со лажни, патуваат, избегнуваат обврски, стрес и мислат дека се најпаметни:D
Во Тила има тренерки, дуксери и блузи.
За жал живееме во свет каде bouncing back многу се форсира, а позадината никој не ја прикажува. Последно нешто на што треба да се фокусира една мајка...
Генерално среброто е секогаш доста поевтино.
Е сестро нема спиење како порано нели спомна неколку вештини совладала за брзо, тоа е.
Има некаде нешто со KPop Demon Hunters, било што, играчка, облека, школски прибор, сеедно?
Јас памтам дека 4 дена пред овулација ми имаа измерено 3мм. Коментарот беше многу е тенок но ајде ќе видиме и тој циклус останав трудна. Сега ова ми...
Затоа више нема да го видат на само ever :) ама тука проблемот е што не сте на иста бранова должина со сопругот ако за него е ок. Да чуваат дете да...
А зашто да се земе патолошка без причина? Сосила глумење проблем кај што нема? И психички и физички е подобро да се истера бременоста нормално и...
Дали некоја знае што бараат на ГАК за лапароскопија? Пап, брисеви и крвна слика или уште нешто? И дали ХПВ би било пречка за да ме вратат?
[ATTACH]
Фала ама не, не сакам да погледнам документарец направен од антиваксери, верувам на наука и доктори, не на некои глупендари како дотичниве. И тој сто...
Па во принцип Саник заглавија со 3-те проекти кои сеуште им се водат за тековни. С Блок го почнаа пред 4 години и сеуште не им е завршен нон-стоп...
Од која недела почнува 5 скок?
[ATTACH] [ATTACH]
Се согласувам.И мене на почеток ми беше ризик и најчесто порачував нешто ситно затоа што ми беше ризик да платам и да чекам дали ќе стигне или...
Едниот е комплекс Twins на Elena Luka Home изграден пред 7-8 години а другиот голем комплекс е Aria на Гротекс Градба и Компанија Велкоски.За...
Separate names with a comma.