Здраво, сакам да го искажам моето огромно незадоволство од Ферти клиник. Дали според вас е нормално да земаат 100 денари од брис што ви го...
[ATTACH] :sweat:(fingers) немам јас таква среќа од малку да фати :lol:
Месец дена сигурно, ако не и повеќе.
[ATTACH]
Девојки Здраво, јас сум 15та недела, дали можам да се фарбам? И дали може со обична фарба или сепак фарба без амонјак? Од страф не се фарбав до сега...
Во тој случај има премногу комбинации и затоа не може.
Кај нас одма ги даваат и крвна и д димери во ист ден во Битола.
[ATTACH] [ATTACH]
Се спремаат за Новогодишни лудории :D
И скапи и евтини сенки било што и да користиш, ако не ставиш база или коректор се е џабе.
Од 3м , дека од толку можеше во кенгурот што го купив. Не знаев дека има кенгури и за од сам старт. Баш ќе ми било олеснително многу на почетокот....
Ќе ме умриш :rofl::rofl:
Jas prvata biopsija na drzavno ja prativ, iskrena da bidam so vrski 10 dena cekav.. Obicno se ceka mesec dena ama nema pravila. Dedo mi primer za...
Од Тајланд.
Со првото правев, ми бараа. Сега во Јане ми рекоа само за првата вакцина крвна слика, за натака не, ама не знам дали ќе ги послушам, ќе видам. Зависи...
На тајм.мк има, ама за мене многу потресни се сведочењата па после првата вест се исклучив.
@FriendOfDorothy The green flag in question :D [IMG]
jas gi ostaviv sreda, znaci deneska bi trebalo da se javat ili najkasno utre?
Кај ми се @Tea SK и @DELFINA81 Преткате ли сестри?
Минативе денови имаше изјава за правење на првите гробишта за миленици кај нас. Не знам дали има тема на форумов за ова, да продискутираме дали има...
Separate names with a comma.