Мене Чат гпт ми гледа на тарот :Dго препорачувам за сите за занимација чисто
Верувам кога е нешто позитивно кога е негативно игнорирам :D
Јас имав така. Лекарите игнорираа и велеа не смета за бременост. Сепак, може да биде знак за дефект во лутеалната фаза кога недостасува прогестерон...
Ќе толкуваме астрологија
Дали го има ова кај нас во ДМ? [ATTACH]
За Карабатиќ најтешкиот меч не бил на терените, туку надвор од него. Во својата автобиографија, легендата отворено зборува за периодот кога бил...
[ATTACH]
Аман бе, до толку, ццц..со помин, ова мојава само со повраќање неколку пати денес, нема темп..се надевам на то да остани.
https://forum.femina.mk/threads/%D0%A2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BC-philips-lumea-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD...
И автоматски стануваме пратеници, да ја завршиме таа работа:emo: Ете, и некој премиер, министер, таман толку сме:D
Најубавиот Велес :inlove:
Не се поврзани тие, хсг се прави на 7-8 ден од почетокот на циклус, а мутации можеш кога сакаш да направиш. Еве го панелот...
Има. Ние бевме само еден ден со повраќање. Ама изгоревме од тт. Качи дури 40,4.И цело време висока едвај до 38 се спушта.Во саботата на клиника бевме...
Честиткии, што убав крај на годината :hug:
О битно е,и тоа многу,како што може да го сменат насилно -така можат и да го вратат по исти принцип.Еве нас православните верници ни истури листови...
Syoss
За тоа не се надевај на 4 ама слушај, оваа колку повеќе се кара толку повеќе можеш да и докажеш. Почнува да разбира логично зашто нешто е така. И ко...
Има ли нешто што ќе работи на 1ви низ Скопје?
Separate names with a comma.