Јас по препорака на педијатар и ортопед од 3ти до 5ти месец давав 2х400 Д3, потоа по препорака на ортопед од 5ти месец (септември) наваму и давам...
За колкаво дете? Gencbebe или BiBaby имаат за до кај 2год. Иначе во ПалмаМол да видиш по продавниците, јас најчесто од вајкики му земам. Сега и H&M...
Dali telefonski ve izvestuvaat sto e rezultatot?
Добро значи не ме советувале само мене ме замислија. На 13 сме на контрола и ќе препрашам баш ама и тоа ми го спомнаа оти е зима и нема сонце.
Мајки совет за подароци за 11 годишно девојче и 8 годишно момче дали имате? Ништо конкретно не сакаат, најмногу е седење на телефон... Што сакаат на...
Јас само ќе ти кажам еден тест да направиш па ќе ти кажам после тестот моето искуство :D :hug:
41.033
Феминизмот, но верувам повеќе поради семејното потекло и врските. И таа и Чарли се деца на татковци кои имале моќни контакти. Татко и на Ерика...
Каде да најдам дебели тренерки за 2 годишно дете ? Може и онлајн
[ATTACH] @f.girl извини што почека ✨ на нет имаш брауни колачиња ама мислам јас ја имам модифицирано рецептата...
Здраво, за тие што сте од Тетово, ќе поминуваме натака денес, па каде можам да најдам облека поквалитетна за дете?
Ако збораме површно дали е популарна - е. Ако збораме реално и детално дека има fatigue од нејзини филмови - има (од страв да не има fatigue од...
Каков црн downfall на Сидни Свини? Тоа можеби во главите на they/them.
Се е тоа дива лига
Раданке моја си знаеш!!! :l::l:Честиткиииииии. Најубавиот подарок!!!! :inlove::inlove::inlove:
Jas davav plivit po dve kapki (1 kapka 200 Edinici) Ortoped me sovetuvase po 3 pa I 4 da m davam. Moeto na 4m bese 7 kg I e dolgo bebe. Bas poradi...
Јас немав ваков проблем, супер беше млекото.
Друго е ова топлење што вика EarthFire имаше една членка баш објаснувано, тоа е пред замрзнување за да се избегне тој неубав вкус на млекото кога ќе...
Несакам Сакам да дојде лето
Separate names with a comma.