Ако имаш услови исели се, осамостали се. Ако не седни и разговарај со твоите дека иако живееш со нив ти си веќе маж и нема што да се мешаат во твојот...
Ova e strashno. Ne se izdrzuva. Sve mislam deka ce se strupolam. Paniki me facaaat 300
Ова ми е многу убаво, остава баш дискретни светки, и убава сјајна уста дава. Сега не е како кармин, ама пробај го.[ATTACH]
Мене не ми се верува од сите, од се', некој посочува вина на родители. :fubar: Малолетни да не беа сите што загинаа? Па уште на судењето им се...
Нема од што страв. Подобро да направиш тест и ако е позитивен, да почнеш со терапија. Ајде ајде прави тест и без страв.
Јас го немам видено, ама прашај ги на инстаграм, брзо одговараат.
За 1 и 6 години. Фала, ќе пројдеме во Gencbebe, по пат ни е.
Да не бидам сватена погрешно, можеби тука има и блиски на починатата, нека примат сочуство. Сакам да прашам за Симона Каранфиловска дали знае некој...
[ATTACH] Колачиња се овие (heidy)
Мене лукот не ми мириса лошо, дури и секси ми е, инспирација за оваа болештина која ја пишав се писанија на форумов. Многу сакам лук, во манџи,...
Јас имам ставано кај др. Мартин и кај др. Мина и искрено позадоволна сум од др. Мина. Прв пат ставав кај др. Мартин, два пати во две години по 1мл....
Ауу мислам дека ја имаш победата на ова тема… останав без зборови
Нема спас изледа. :sweat:
Веднаш штом го измолзував го стсвав во фриждер. Веќе ќе го вадам тоа друго ќе ставам. Поминаа 4 месеци како имам млеко во фриждер. И баш ќе пробам...
Кај мене не помогна за темните кругови, и таа со кофеин кремата не помогна, можеби треба подолго време да ја користам. Пак ќе пишам за месец време...
Ако ти заврши работа оние влошките за напред или за позади, да пробаш да видиш. Иако за други полесно е ама салонка сака кнап да биде да не шлапа и...
Од надвор најлесно се коментира. Сте можеле да останете и од тука да го менувате системот, ама не вие сте си отишле и се крекате на социјални мрежи....
Уште нешто не треба да се аплаудира на маж кој што не е ваков и работи дома и да се вели на жената "ти се погоди, секоја чест". Прво не е за чудење и...
Подочњаци.
Separate names with a comma.