Членот @FriendOfDorothy е интересен за читање, освежување е, има интересен хумор, не спорам, ама јас си стојам на тоа дека форумот е женски форум и...
Најк за сиромашни ;( Американски бренд е, ама изгледа кај нас доаѓаат со лош квалитет. Може во Грција да се подобри.
Туку ај едно мајчинско прашање. Кога девојчињата полека почнуваат од пелени да се одвикнуваат, како се менаџира со одење надвор по ладново на пример...
Баш да видиме дак ќе ги прикажат годинава. Оти јас знам за сигурно дека има , за два гласа имам и доказ од скрин шот кој профил е гласал и за кој....
Има пред трет роденден регресија во спиење или моево од како е родено е во регресија? Трета ноќ со ред ние се гушкаме по 1 час на сред ноќ. Ајде се...
Ние сме оделе на гости и ни доаѓаат гости. Ама не ити ни се натераат, туку оти ние си каниме. И нас не канат. На пример први братучеди со деца....
На моето комбинацијата на масла му правеа проблем. Давав д3 со к1 и омега посебно. Па ни рекоа да појачаме д3 да земам д3 со омега и плус д3 со к1...
можеш ваљда посебно да даваш д3, посебно омега :)
А дали мислиш дека тинејџерите им кажуваат се на своите родители?
Јас еднаш во месецот ќе си ставам една чаша убаво вино кога ќе ја успијам… секако сега цица на 3-4часа така да не сме немајки :D кога излегувам...
А што зема за замена омега +д на бејбитол?
Зар и ваква тема сме имале ? Зошто јас сега ја гледам :^) ?! Нејсе , 40 дедо Мразовци , 50 Пауло Коељовци и 100 универзуми не би ми помогнале за...
Почна генерално напнато и тензично . Големи притисоци на работното место , стрес , напнатост .. Страв од " што ако ме отпуштат , што ако јас сум...
Точно е тоа. Платата не стига и мораме да земаме минус во банка.
Да, обично таа е вагиналната терапија и превентивно и по симптоми на скратен цервикс.
5590 се, а има и еден друг сличен модел 4300 ден е Помек ѓон имаат овие.
[ATTACH]
Катастрофа е и јас барам друг да си одам од таму
Па поголема услуга не можат да им направат од тоа.
Абе каква плата со тој Vollprogramm кредит да кренеш малце ќе е.
Separate names with a comma.