Сега отварам, шо биднало бе дечки :D
Ама имаше неколку членки шо сами пишаа дека се уклучиле само за гласањето. Јас не гледам проблем во тоа. Ваљда прочитале номинирани, чепнале некое...
Ние земавме стан карабина, и за 2 ипол месеци го средивме :D
Не, само велам дека тие се доказ дека има договарања однапред и дека некои од нив може да имаат и направено дупли профили за да додат гласови на...
Дојдов и јас да се одјавам од 2025, размрсулавени и мама и бебе. :D Традиција е како шо гледам, де. Инаку, 2025 година ми беше најубавата дека ми ја...
[ATTACH]
Добро е не мрчам само јас за гостите од мк. Редовно имаме гости од мк во Деќември. Ладно им е а сакаат да се шетаат а уствари не им се шета, бидејќи...
Две соби? :o Јас знаев дека е имачка во немачка, ама дека живеете ко во Династија, во палати со 16 спални и 18 купатила не знаев. Па добро тогаш,...
Спори се, со промена на начин на живот и витамини ке се среди.
И? Тие што се послабо активни да не гласаат, така е правилно?!
Аа вие сте завршиле, браво, дека те имав читано ќе реновирате, брзи сте биле, ние 2 год цел стан од паркет до лустер :D
Луѓе... It's just a соковник или што и да е.. Chill..
@Steffy16 отидете кај уролог и ќе ви каже што треба.
Ве молам за мислење дали е лошо, и што треба да прави
Фала ти многу, и ние скоро поминавме низ тој процес така што наоружана сум :D
Баш треба. Така одма се приметува кој за кого и со кого се договарал (бидејќи машала, гласаа и членки кои не се или се слабо активни долго време). :D
Кога се прави анкета, има опција гласовите да бидат или да не бидат прикажани јавно. Нема потреба од правење скриншотови, има кој да провери за дупли...
И не треба да се гледа кој за кого гласал. За да нема после препукувања.
Можеше само кратко, па ја тргнаа. Ама, кој/а успеа направи скрин. :D
Честиткииии, лесна бременост ! Јас денес очекував да добијам, па срце јуначко вчера не издржа и напрај тест - негативен, ок да попладне го направив...
Separate names with a comma.