Ееј банеров баш ми е убав, морав да го зачувам да стои на темава за спомен [ATTACH]
Јас сакам да се вратиме во 1987, кога не сум постоела на светов, да одморам малку. :ninja:
Мене ми се зголеми така околу 35та недела како млечно бел исцедок, сите другарки ми рекоа дека е нормално. Баш таа недела нели и брисеви правиме и ми...
Честитки на двајцата, заслужена победа. А и преубави подароци, за преубав аутфит. :*:
Наредна година ти ќе бидеш номинирана, за мир во куќа.
Мене па ми личи на некој sci op... :bandit:
Лејла, не ги сфаќај толку сериозно некои коментари. Никој нема ништо против тебе, работата беше само тоа што пишуваш единствено во темата 40ка и сега...
Ќерка ми ваков има, бебешко розе боја, ама ич не ми се свиѓа како стои на рака.
Ах бе Лејла... најде да се објаснуваш со најголемата сеирџика и буцкало на форумов, што сакаше и бараше драма, ама не ја доби, па сега боцка на друг...
Па пред да одиш помисли и на мене :angel:
:D Невоспитани сезнајки што се заебаваат за тема сок , а се пунат теми за болести и дебелина како нормално нешто 8) Секако , не паѓам на ниво да се...
Да паузираш со сите возможни тешки креми и пудри. Миј ја на секое менување пелена, не користи ни влажни. Моја препорака е кремовите за пеленска...
Еве кажи што според тебе треба да направам па да има мир во куќа?:?:
Женски , според симптомите имам инфлуенца грип. Синоќа два пати главата жешка , два пати се препотив . Прво ладно , треска имав , после па потење ....
Ете, сега сите среќни и задоволни, да не се заколи некој. :sun: Честито на победниците. Очигледно пола форум има едни, пола форум други критериуми...
Честито победа @FriendOfDorothy ,остана фер,коректен до крај,благодарам:handshake:Благодарам на членките кои ме номинираа и гласаа за мене,им се...
Да не се баш женствени ама имаат и мини модели за понежна рака кои не се големи како машките модели. Нарачав ист ваков како црниот. [ATTACH]...
Мислам дека имам зборано за 2016 и ерата на дискусиите. :D
Трет ден сме ние, бевме денес кај матичната вика нема на плуќа ништо ама горе е тупан. Нос тече, кашла, нема апетит… вирус е, мора да го исчекаме. Му...
Separate names with a comma.