Go praktikuvam i toa i povtorno e isto
Не сум користела од нив, ама да не пиеш многу течности пред тестирање? Пробај нареден пат барем 2 часа пред тест да не пиеш ништо.
Јас ја пијам само навечер пред спиење.Според упатствата што ги читав може да се пие наутро и навечер,но за старт е препорачливо да се почне со еднаш...
Јас има тотално негативно искуство од Систина, сестрите беа комплетно незаинтересирани за мене и за моето доење, а докторката ме убедуваше да давам...
Че си пукнам од жал дека не можам да најдам добра работа.
Не знам зошто не би можело. Јас имам работено таму, не беше проблем да си уплати некој колку сака, освен ако смениле некои правила.
Dali nekoj koristel testovi ovula od zegin sto se? Dali se tochni ? Pravam vekje 5 dena site se negativni vo glavno okolu 5-6 na pladne poradi rabota...
Некогаш се прашувам колку еден човек може да издржи стрес, нервози разочарувања... Многу лоша година, грда и исполнета со стресови. Одвај чекам да и...
Повели https://youtube.com/shorts/eGd_ws3DmV4?si=-QAg1-fnVOl8dpsE Инаку, кај мене е дупла доза и таман дојде.
Доволно е на темава за денес, ќе ја отклучат администраторите понатаму ако сметаат дека треба. Честитки за победниците, @FriendOfDorothy, @LejlaD,...
Како тоа банка ќе рефинанрсира а треба да ги затвориш сите брзи?
Ајде, со лежење и мирување ќе дотуркаме барем до 30та (јас се молам прво до 28 да стигнам).
Како ја пиеш ашвагандата, дали има некое специфично време од денот кога треба да се пие (на пример сабајле на гладно, после јадење или пред спиење)?...
На голема мака сум. Имам поголема сума и тоа баш голема сума на кредити ,картички, минуси, паралелен кредит и банка и друштва затоа што 5 години...
Ако не заспијам ке гледам секако
23 недела
А која недела си сега? Токорелакс слично е ко ala600-sod, битна е оваа афла липоична киселина и двете ја имаат по 600 мг во таблета.
@Emy867 , рецепт за колачот последно објавен? Лажни цимет ролни. Фала
Ќе гледа некој вечерва одма у 2 чим ќе излезе?
Честитки @LejlaD , накитот Скроз за дама како што си. @FriendOfDorothy честито, заслужено ❤️❤️
Separate names with a comma.