Ќерка ми порача прв пат годинава лего коцки, имитација де...и и донесоа за поклон и ај реков со неа да редам, леле ама се напнуваам....нерви искинав...
Симболично е,самиот факт што изгледаат чудно и по малку страшно го одвлекува лошиот поглед.Ова е повеќе народно верување отколку факт и секој си ги...
Го обожавам твојот хумор. Обожавам кога се смееме на истите глупости, како двајца тинејџери. Love ya so much.
[ATTACH]Подарив на мојата посилна половина ❤️❤️❤️
[ATTACH] Чашава е голема, затоа е полупразна :D
Teodora.sugar.waxing
А јас па по трилерите :) [ATTACH] [ATTACH]
Прво земав ваја ќесички ама мн ми беа грди на вкус уште повеќе ми се повраќаше од нив, потоа gastrogard зимав јас, тие поокеј беа. Инаку добро е, се...
И блокмакс вака го дозираш? Мојата е 16-17кг, по упатството за 4 год е 3 пати по 7,5мл во 24 часа. Ама она на 4-5 саати ми крева 40. Ги комбинирам со...
Како може да те заштити од уроци?
Кај мене прозирен е..Преѓеска ми потече малку, сега пак. Ме плаши да не е плодова вода
@carangigia среќна нова 2026, фалиш на форумов. Видов дека се имаш уклучено денес, па да те поздравам и да ти посакам убави и среќни празници :*:
Daj boze site da uspeeme vo novata 2026 godina , ajde gospode davaj veke dosta e
Ви Благодарам на сите од срце за споделените искуства и многу ми олеснивте :*. Искуствава наши се исти како оние комичнине видеа што ги снимаат кај...
Нормално е матката се шири. Исцедок зголемен исто, штом нема мирис и чешање
Драги мои, 2025 е зад нас и во новата 2026 посакувам сите херои од оваа тема да споделуваме убави и радосни вести. Среќна нова и се најубаво.
Драги форумски членови, ви посакувам во новата година се најубаво :l::d:
засекогаш омилени [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] the cookie factory
Интровертот во мене сака Нова година да ја чека сама со винцето и пред Тв. Ок, не сама, со маж и дете. Ама мажов екстроверт најголем уште на порта...
[ATTACH]
Separate names with a comma.