Со среќа на двајцата да сте живи и здрави, се најдобро :inlove: @FriendOfDorothy @LejlaD
Moeto e letno bebe. Go vadevme od porucekta na kratko nadvor pred 40 dena. Ne go setav po grad I po molotovi ama na Patekata do pred zgrada da .
[ATTACH]
Среќна нова трудници :) Среќна и за девојката што се породи на полноќ со првото дете во годината :) можеби е феминка :D
Ми се остварила мене желбата двајца да победат. :o Се молев јас двајцата да победите, тоа барав од Дедо-Мраз затоа двајцата сте победници. ]:)...
Годината стандардно треба да се подмачка со мајонез уште на почеток. Урок е да се почне со хумус намаз и свежи ренданици
Ги продавам сеуште ако некој е заинтересиран.
За колку луѓе? За еден човек или пар не е мал, за цело семејство да.
Дали постојат готови кори без глутен ?
Зависи што ќе собере. Првиот роденден имав поголеми, ставив сокче, крем банана и лижалче. Само на деца ги дававме. Слично и на "тортите" од хартија...
Незнам колку ти се големи. Јас ставив по едно рафаело. [ATTACH]
Супер. Фала девојки;)
Среќна нова! :party: Ви посакувам се најубаво, се што не успеавте во 25та да си исполните сега. :l: Мене ова ми беше најдобро дочекана нова година....
Среќна нова трудници, со лесно и во добро здравје да си ги дочекаме бебињата :l:
На сите ви посакувам добро здравје и да ве прати среќа. Среќна нова година :inlove: :hug:
На прозор извади го малото, изложи го на сонце, без директно да му свети во очи, искористи деновиве што е сончево. Можете и надвор да одите, секако,...
Мене ме интересира дали може да се стави се во него и да се подеси тајмер кога да се уклучи? На пр ставам се сабајле, одам на работа и тој се...
Здраво Да прашам како ја осчистивте жолтицата , моето бебе еве веќе 2 месеци е уште е жолто на лоцето о градите. Крвната слика покажа 194 бклирубон,...
Што ставате во кутивчињата за гости? Вакви отприлика: [ATTACH]
Separate names with a comma.