Zeni, ke se operiram klasicna miomektomija, nemam rodeno se uste. Doktorkata veli deka kaj onie koi ne rodile operacijata e odma po ciklusot, a kaj...
Moeto bebusce pristigna zaedno so novata godina :l: Ve cekame vo temite za novorodencinja:l:
Сега му излегоја долу двете, на колку растојание обично другите излегуваат? Цело време се буди навечер со плачење, се надевав малку ќе здивниме:lol:
Првиот ден од 2026та... вториот од одлуката оваа година да не одиш на инфузии за крвта. Ризично е тоа ама не оди, не беше начин и тоа... како дома ти...
Ќерка ми со сите заби додека излегуваа имаше црвени образи. Може и неколку дена, недела претходно.
На бебе (скоро 7 месеци) почна често да има црвени обравчиња. Не се чеша, не се рапави, не се ни топли дури ладнички му се образите. Запчиња две долу...
B6 можеш да се напиеш. Среќна нова на сите, да си ги дочекаме бебињата со лесно (fingers):inlove::l::hug:
[ATTACH]
Смени си го софтерот у главата репрограмирај се и терај даље! чин чин :d:
@Billy Idol вчера го изгубив ајфонот има друг начин да го најдам освен find my iPhone?
Zdravo sakam da prasam. Bremena sum 6nedela rabotam vo privatna firma godina i tri meseci. Nemam uste kazano za bremenosta. Dali ima sansi da ne...
Pomina godinata nema nishto vekje toa e moe mislenje jas vekje i ne se prijaviv kako nevrabotena
Ама знам на колку време го полнам, знам и колку дремам на него. Овие дена испод 12 ипол часа не бев. На 18 декември 14 часа.. Ако се нереални...
Среќна нова година женски и од мене . Само убавини годинава да имате :l:
Dali si jadela neshto zeleno? Mene od spanjak mi se pravi taka. Ili suplementi za zelezo da ne piesh? Druga varijanti se bakterii ili paraziti....
[ATTACH] [ATTACH]
Имам јас неотворена. Од паника да најдеме, две набавивме.
Bobi sax
Zdravo clenki znaete li kako se dvizat cenite vo house of white, prokopie i cloud nine vo nis?
Separate names with a comma.