За минатото циклус, од декември [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Не е исто СОТ со тоа на колку време се полни. СОТ значи screen on time или колку време активно се користел телефонот од последното 100% полнење. И...
[MEDIA]
Светската Дива Карлеуша со настап у Задруга за Нова, или у нејзината глава - настап на Times Square. Нејзината Тему копија со светски перформанс у...
A kolku kombinacii se premnogu?
Туширање со изгор жешка вода + пиење од купатило од рака без чаша грч ладна вода...
Ау, не можам да замислам. :D Сакам концерти, ама повеќе од милион луѓе? No thanks. Сум била на настани каде нештото траело 2-3 максимум 4 саати, сум...
Certified slut mood.:inlove: [MEDIA]
За НГ не, ама да е некој концерт, dare I say, разбирам. Замисли да си во средина во гужвата на концертот на Лејди Гага во Бразил кај што излегоа 2...
Скроз.. Таков тип песнички, не само шо страшно депресивно ми влијаат, туку ме тераат и на нешо полошо.. Ја па би рекла и општо за баладите, убави...
Јас ви се извинувам вака, но и јас исто се шокирав. :D Ми излезе рил и читајќи по коментарите сфатив дека ова е пракса таму, а прв пат слушав. И само...
@FriendOfDorothy "Ве молам не ми го визуализирајте ова" proceeds самиот да ни коментира за тоа за кое не ни ни паѓаше на памет :drunk: [IMG] Значи...
Бритни, Аријана и Ријана да настапуваат у иста вечер, и да ми обезбедат карта у прв ред, нема шанси да мокрам у памперс. А и вака кога ќе размислиш,...
Можно е од некој прашак, омекнувач или постелнина. Ако има некаков друг проблем ќе има мака и денски. ALT му е високо а AST дали беше високо ? Кога...
@Amellie13 Боуже Амели, што би рекол Доротеј, не мораше вака уште на почетокот на годината да не заколеш :tmi::D [IMG] Сега баш прочитав дека не им...
Муабети се само.
Аууу, фујчина.
Велат со понизок квалитет биле или само муабети се тоа?
Денес дознав дека луѓето кои ја чекаат новата година на Times Square во Њујорк, носат пелени бидејќи се заглавени таму буквално цел ден за да фатат...
Separate names with a comma.