Двете заедно сум ги давала. Гледав да е наутро, па дали пред/после јадење не ми менуваше.
Дали знаете кој % на хидроген го има во потемните фарби на Аура?
[ATTACH]
Како им ги давате д3+к1 и омега? Двете наеднаш или со размак? И дали предд или после цицање
све што кажа така е за жал ... и јас премногу чекав кога полагав плус ме фати поскапувањето 200 е се на се за едно полагање трошев зборам со уплата...
Би требало во Февруари.
За минатото циклус, од декември [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Не е исто СОТ со тоа на колку време се полни. СОТ значи screen on time или колку време активно се користел телефонот од последното 100% полнење. И...
[MEDIA]
Светската Дива Карлеуша со настап у Задруга за Нова, или у нејзината глава - настап на Times Square. Нејзината Тему копија со светски перформанс у...
A kolku kombinacii se premnogu?
Туширање со изгор жешка вода + пиење од купатило од рака без чаша грч ладна вода...
Ау, не можам да замислам. :D Сакам концерти, ама повеќе од милион луѓе? No thanks. Сум била на настани каде нештото траело 2-3 максимум 4 саати, сум...
Certified slut mood.:inlove: [MEDIA]
За НГ не, ама да е некој концерт, dare I say, разбирам. Замисли да си во средина во гужвата на концертот на Лејди Гага во Бразил кај што излегоа 2...
Скроз.. Таков тип песнички, не само шо страшно депресивно ми влијаат, туку ме тераат и на нешо полошо.. Ја па би рекла и општо за баладите, убави...
Јас ви се извинувам вака, но и јас исто се шокирав. :D Ми излезе рил и читајќи по коментарите сфатив дека ова е пракса таму, а прв пат слушав. И само...
@FriendOfDorothy "Ве молам не ми го визуализирајте ова" proceeds самиот да ни коментира за тоа за кое не ни ни паѓаше на памет :drunk: [IMG] Значи...
Separate names with a comma.