Постигнува. Ако сепак сакаш да се обидеш измолзувај после секое доење од другата. Ибупрофен
Пробувам да нарачам со достава до продавница, но не ми дава да кликнам ни на едната ни на другата. Вчера знам дека не работеа, ама денес работат?...
Ем-ти-ви згасна вчера. Искрено, ич не ја следев последнава деценија, освен со гости, пушташ една од стоте телевизии за да ти дрнка нешто у позадина....
Си ме барал, сум спиел. Ти ѕвонам моментално, сега па тебе те нема. Ако не е итно, ѕвони ми после пола саат, пошто сега ќе влагам да се туширам.
Лани завршив со 50. Годинава гласав пак поќе од 50. :D Јас лично сите сезони ги бројам под една точка, не посебно. 1. The Good Place (S1-4) 10+/10
Значи сеуште е рано да повторам за некој ден или да чекам најдобро бета хцг да направам
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Se gleda vtora crta
Здраво девојки денес ми е деветти ден од трансфер неможев да издржам па направив тест дали мислите дека е уште рано или за жал ќе биде пак неуспешно
Ние го имаме, супер е :)
Искрено, веста многу ме потресе, вакво нешто не смее да се случи, толку е трагично и жално, додека се радувало на огномет да почине. Ужас до ужас.
[ATTACH]
Да не ме сфатиш погрешно, се согласувам со тоа што сакаш да кажеш, но сакам да додадам дека твојот поим за "нормалност" е погрешен....
Од каде е јакната
Споредуваш два не споредливи уреди, кои се скроз различни и наменети за различна корисници. Тоа е исто како да земам твојот да го споредам со Redmi...
Да не случајно има некој од вас број од педијатарот Радица Муратовска од систина?
Јас сум 18 недела некогаш сум отечена, некогаш не ,повеќе сало од стомак:) важно се да е во ред за првото бев балон што се движи,вторто не многу...
Separate names with a comma.