[MEDIA] :inlove:
Јас живеам во Германија. Не е дозволено фрлање на петарди од балкон и пукање со пиштоли. Можеби има будали кои го прават тоа, ама после ќе ги изгорат...
Фала што ми го упропасти првиот ден од новата година.. Али се смеам јбг. Која глупост еј не сме у врска само излегуваме, и тебе ти смета зошто во...
Дали верувате во сонови.? Бремена сум рана бременост,во понеделник сум на преглед. Имам две машки сега желбата е за женско. Постојано сонувам како...
Конграчулејшнс дечки :f: Чевличките на банерот се the cutest :inlove: @FriendOfDorothy Те замислувам сега и ти како Јована Јеремич ќе велиш, "6...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Dali nekoj(a) e posetuvala OnlineKurs za nekoja profesija i da mi kaze kako ode rabotata so toa, mi zavrsi ElternZeit i ,,padnav,,pod...
;(;(;(
И годинава што дојде најмногу ќе те сакам.:l:
На 25 декември вратив производ во Мохито и ми стигна меил дека за период од 3-4 работни дена ќе ми бидат вратени парите а сеуште не се. Некој дали...
Знам точно ,ама биди поконкретна за која темна боја збориш?браун,блонд,или црна?
Ставај го кај што имаш грутки, нежно масирај под туш со многу топла вода и топли облоги пред доење за да се отворат каналите. После доење ладно на...
Ваикики.
Као некој роден во '90та, пораснав со MTV (и VH1), идентитетот ми се формираше преку каналиве. Значи периодот од 7-8 години, па низ средно (пред...
Среќна Нова година женски. Многу здравје, среќа, љубов и пари:f: Ме насмеа за гостите :D Нека доаѓаат гости, ама оние кои се омилени :lol:...
Нека се изјасни некој кој живее у Германија, дали таму е исто нивото на "нормалност" како и тука, да не заќути нас кои константно се жалиме од СРМ....
Јас ја викнав Јасна утре ама овие 2-3дена преживување. Од лева си цица убаво се полни се празни. Од деснавс имам топки и тврдо, многу боли кога цица...
Види во Парфоа, преголем избор има до таа цена.
Не, тесна карлица видоа баш тогаш дека имам, дете не се симнуваше доле и се измести на лево кога ми го пукнаа водењакот
Постигнува. Ако сепак сакаш да се обидеш измолзувај после секое доење од другата. Ибупрофен
Separate names with a comma.