Прво смири се и земи го бебето во раце бидејќи е малечко и претпоставувам нема сила да влече којзнае колку инсистирај на подолго доење на таа града....
Златев има право. Нашите вистина мислат дека само кај нас може такво нешто да се случи. Еве сега ќе оди во таа насока, несреќа било и гостите што го...
Ја уше формулар што не давам да пополнат пред да се најават, преку таквото ми е веќе. Прашувам по телефон дали има некој болен, ако ме излажат после...
Сите коментари се негативни за Боки од типот ја крадеше мк сега дојде кај нас, бивши робијаш рекетар, наказа...
Моите зачувани се намалени за 10÷, до мене ли е или годинава е крш попустов не знам.
[ATTACH]
Исто, бевме на итна ама и таму докторката или не знаеше или не сакаше да каже колку мл да давам. 39 имаше и мојов последно. Знаеме дека е вирус/грип...
@pdb123 еве го лимитот, поише не можеш да порачаш. [ATTACH] Ослободени се од царинење. И ддв не плаќаме ние како купувачи, џабе го дрвеа дека ќе...
Да не сме покуси, и ние со грип. Не ни дадоа ништо освен течности и антипиретици, ќе трае до 8 дена. Мојава одма бронхит компликација па и со...
Добро а колку време трае вирусов? Беше добар еден ден и пак почна да качува, и се навечер ми качува температура и едни образи црвени што му стануваат...
Леле и во Новава ќе е тренд Gender Reveal по социјалните мрежи? Бар в кревет кај што сте да се сликате и снимате.
Море Јаболко или круша?
Слободно време
Не се, купив ја и од мешано брашно се, не е само хељда.
@Feniksgirl да, јас пиев сончогледов лецитин. Се уште пијам еве 10+ месеци е бебе. @Anie93 најголема грешка ти е да рипаш подои на болната града....
хахаха коментаров ме изнасмеа, браво
Можеш да земеш една за почеток. Ке ја переш преку ден за до вечер да ти се исуши. Иначе две најпрактично за преперување е. За дебелината зависи која...
Исто така 41 недела, едно родив со индукција, второто пропала индукција, царски. Знам дека е тешко и невозможно да не се оптеретуваш, ама тоа е,...
Двете Планина или море?
Блокмакс се дозира пола милилитри од тежината, значи за твоето детенце 7мл. Ако има потреба по 4ч можеш да дадеш ефералган, веќе по 6-8ч пак блокмакс.
Separate names with a comma.