Тоа е знак да кажеш НЕ на сите тие 24/7 да ги откачиш и престанеш да бидеш слуга психотерапевт луѓе скоро и да не постојат личат ко луѓе ама не се...
Zdravo sin mi 3 god ima opstipacija pie sirup portalac mesec dena i nekako mu se poduva stomakot i ne ode dovolno wc da li nekoj ima iskustvo
Што се деси со сите? Лажат, сушат. Ако некој ми каже надвор е сончево стварно ќе искочам да видам дали е. Зошто толку е нормализирано лажењето и...
Arizonashop MK на фб. Или овде. Ако имаш некој во полиција/војска може да ти го набави легално.
Ајде пиши ми лепото, не се срами. :* Шала на страна, пораките ми се затворени. На женски форум пишувам ко да сум на кафе со другарки, тоа што...
.......[ATTACH]
[ATTACH]
До таа цена единствено Parfois. Може да видиш и на тему или во некоја локална бижутерија.
@Yes_yes како си? Лумбално се смири кај мене ама вратно сеа пак почна со некои болки
Ај може ќе ти пишат у л.п:D:devil:
Грижливо, емпатично...
Kako ti rekoa da gi pies?
3. Mary Poppins returns (2018 ) 8/10
Па и јас така си викам, 4 години разлика ми личи ок разлика, особено за прво девојче, природата ни е малку посозреана и мислам дека се поразбрани....
Во Њу Јоркер мислам дека имаше. Мазна и тесна на розе а чипкана на кафеаво и бело.
Само едно се молам саканите да ми се на број, живи и здрави друго ништо не ми е важно. Самата помисла дека родителите ќе ми бидат подостарени за 10...
Не. Знам дека фразата „оваа не е е*ана“ е мизогина, ама е точна за мене, нервозна сум ептен. :D
Дали има некој тука што може да ми нарача нешто од Шеин и да ми го прати преку карго?
Вештачкава интелигенција ми стана језива, отворив да прашам нешто во врска со камера за видео повик, дали ќе ми го осветли ликот ако во соба ми е...
Separate names with a comma.