Ако, да не биде монотоно. :D Иначе уште од лани летото е реновирано. Убаво е средено.
Претпоставувам може,мада ние само во спална досега го користевме.Порачан беше преку другар на маж ми, не знам точно од каде.
Дали смеам да одбијам да платам ехо и брисеви кај матичен гинеколог во бременост? Ми наплаќаа нон стоп во прв и втор триместар, а услугите биле...
[ATTACH] Јас и мојата опсесија за Божиќни книги периодов, секогаш :inlove:
Не,сама си ги земам од Тетово.Праќа и преку карго ама ми ги носеа скршени.
Прашање до вас што живеете во иста куќа со родителите на мм ама на посебен спрат. Дали заедно јадете за Бадник? Ние секоја год заедно, ама сега со...
Леле не знаеш колку би сакала да видам така да тргне одеднаш :D
Мене ми рекоа никакви лекарства ни чепчиња, ни чаеви, ни таблети додека не родам... Со хронични болки од хемороиди кои ги имам од раѓање.. И по два...
Моето искуство со телефони од Ледиком е позитивно. Поевтини се, оти не се плаќа данок, иначе ништо не им фали. Зборам за нови, неотпакувани телефони....
Ќути не ме потсеќај , аман :@ . Има среќа што убиството е казниво со закон и тоа не е баш мала казна :devil: .
Е баш ова ми се врти и мене низ глава, иако со ќерка ми не ме има удрено така психата за среќа (иако има тешки моменти, денови) ама кога ќе ми текне...
10
Сочувство @Chantal ! :hug: Јас имам глупава ситуација со татко ми ама во порака ќе се пожалам на некој. Ми иде да исчезнам некаде.
Навечер и кај кака кога е мало уште да прокиснува плус.. Јас бев сигурна дека сум заборавила да менувам пелени, ама не, до нив било.
ние од 28 можда 12/13 прокиснавме. И само мењај алишта пери :whew:
Исто. Многу ги фалеа бејбилав тука и затоа ги земав ама не ми се погодија, секоја вечер прокиснуваше по 3 пати го пресоблекував ноќта.
Ние почнавме со бејби лав, али ни пропуштаа, беа тенки некако. Сменивме на пампер премиум, топ :)
Ау, дознав дека ти госпоѓице, синоним за злото, си добила дете. Ти ќе пукнеш ако не си центар пажња. Уште си му одбрала лошо име на детето. :rofl:...
Без паники мајка... Најпозитивно нешто што можам да ти кажам е дека ќе мине. Сите минеме низ истото. Грижата и здравјето за едно невино суштество се...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Separate names with a comma.