[ATTACH]
Пак ќе се надоврзам за тој дел од телото. Кога ќе се дојди до одреден процент на телесни масти на скоро цело тело а останало поткожно сало и...
Во врска со софрите за празнициве и сликите на интернет, не ја сфаќајте работата толку лично. Домаќинки се помачиле да направат 3-4-5-6 јадења,...
Не. Си ги дава сетинзите како и што треба. Телефоните си се произведени во Виетнам, таму е и главната фабрика на Самсунг. Поефтини се во Ледиком...
310
Побарај и на огласи може ќе најдеш и некој неупотребуван купен од оператор или малку користен за приближно иста цена. Подобро од експонат. Дали на...
315
Тоа се калории од базалниот метаболизам, дури и во мирување телото ти троши калории за да преживее. А со мускулна маса, телото ти троши дупло...
Точно! Стомакот не може секогаш да биде рамен ( како што ние сакаме) јадеме, пиеме (дури и вода), со секое внесување течност или храна се внесува и...
Јас би додала дека не треба да се споредувате ниту притискате себеси за рамен стомак ако тоа е нешто што постојано го гледате на Инстаграм. Бидејќи,...
Софија Тамара или Теона
Колку повеќе мускулна маса, толку повеќе калории троши организмот. Да мора да се балансира и со храна, ама не треба да биде тоа некоја екстремна...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Децата да си ги правиш на фејс ап бе….:?:
Мускулите не ги трошат вишокот калории од стомакот. Можеш да изградиш маса а стомакот да остани. Не е возможно, не можеш постојано да си со рамен...
Знам,јасно ми е освен ако девојкава се спрема за некој натпревар или нешто друго па се одлучила да оди до мах. Али за да се одржува таков рамен...
Ако имаш малку повеќе масти околу стомачето не е страшно, баш е симпатично и да не ве лажат инстаграм селебрити затоа што не е реално на оној танок...
И јас ја прават таа или лепче не допечено, риба не допржена. Среќен Божиќ! Гостите утре си одат, неможам да додржам . Незнам што очекуваат, какви...
Ок беше 2025та на берзата. Во оваа се фокусирам повеќе на пушење и фамилија. Среќен Божиќ!
Separate names with a comma.