Што чистиш со него? На мене приоритет ми е бањата и ламинатот
Добра Милфара е Сенида:D
[SPOILER]
275
Royal Inn види дали ќе ти де допадне.
Фала ти мила ❣️ А дали интерврнцијата ја изврши самиот др.Органџиски?
Ќе ме натераш да ја пуштам и да чујам што пее
2g3m многу активно дете, забалежувам ноџињата во фофрма на Х. Бевме пред 8-9м кај Талевски рече дете топ не мора до 6 години да одиме. Но сега веќе...
Кај да најдам убави дебели хеланки? За секојдневно носење? По можност онлајн
Има надеж, мојава тогаш не збореше ама за чудо ме разбра, ставив фластер и и зборев дека мама нема веќе млеко, ме боли таму и некако ме сфати, ниту...
Мене за последниве 2-3 нарачки не ми ни побараа код... Преку Виа Пост беа
И ние се шетавме со бебе коа не беше загадено не седевме дома до 40 дена тоа ни беше изговор да не доаѓаат во периодов на вируси :)
Не си сама, скоро сите поминуваме низ ова што го опиша, и јас сум странство и понекогаш ми иди да се затрчам и во зид да се манам :) Ама кога ќе ми...
Nemam makedonska poddrska vo momentov... Jas piev se dodeka ne ostanav bremena so vtoroto, dr mi rece da gi prekinam bidejki na nekoj nacin...
[ATTACH]Да не видел некој ваква капа низ Скопје? Само да не е онлајн, не ми се чека.
@Munchmallow20 Слично како што многу мажи ја "сакаат" партнерката само ако не им возвраќа, ги слуша, е супер субмисивна. И тоа не е личен вкус во...
[MEDIA]
Од која книжара ја зема Пиреј?
41 053
Имаше убави коментари за Балеа део кремот со мирис на малини, го купив и јас. [IMG] Навистина е супер, не очекував и баш пријатно се изненадив....
Separate names with a comma.