Имаш линк?
Здраво мајки, јас малку настрана од темата грип. Пред 4 месеци на малата и се направи опаѓање на косата од тинеа-габична инфекција, најверојатно од...
295
Баш денес ми текна да нарачувам витамини за прв пат за детето. Три години е има супер имунитет и развој. И што ми текна да проверам на тие тестовите...
300
Ако можат работниците што работат за 24.000 ден. да бидат уредно пријавени и да плаќаат данок на државата, можат и тие што касираат по 1000-2000 еур...
И јас барам нешто за паркет, ама ми е страв да користам чистач на пареа, не знам што е најбезбедно за паркет
Лекар ми го препорача, сега почнавме да го пиеме, во германија го има не е скап 12-13€ 480мл
Предобар е го имам јас , многу добро чисти го користам и за плочки и за ламинат.
Јас кажав после првиот скрининг.
СДК, постојат и отроверти (официјално). Ние меѓу нас се знае(в)ме, науката доцни?
Ги проценувам луѓето колку се интелигентни по жанрот на музика што го слушаат и по однесувањето на социјалните мрежи.
Вила Голден Сансет – Фурка | Весна Турс https://share.google/tsM5gCyXmDBjMXoIb Препорака за со бебе, на сама плажа буквално 1 мин
Иста бев, баш како што пиша членката погоре едно време не сакав да гледам и слушам за бебиња и одбегнував средби со другарките кои имаа. Секоја...
1. The Good Place (S1-4) 10+/10 2. Man On The Inside (S2) 6.5/10 3. Sean Combs: The Reckoning (limited series) 7.5/10
[ATTACH]
Помина нова година одма бараме смештај за одмор :rofl: Препорака за сместување во Сивири да е блиску до плажа може и апартман може и хотел само да е...
1. Evil Influencer: The Jodi Hildebrandt story (2025) 7/10 2. Scary Movie (2000) 7.8/10 3. Scary Movie 2 (2001) 6.5/10 4. Shrek (2001) 8/10 5. Shrek...
Лани доста слабо гледав филмови, а годинава се надевам дека ќе успеам да изгледам барем 50. Можеби повеќе ќе се мотивирам вака. (fingers) 1. Monty...
Separate names with a comma.