Моето искуство е предобро, телефонот си е супер. Прво нормално не се вклучува дур не го наполниш донекаде :D а после сѐ ми се чини дека имаше welcome...
Да пишам и тука,јас се породив.Дојде на свет моето девојче
Женички јас се породив денес,дојде на свет моето девојче:l:
Што е толку фамата со новите кармини на Лореал балерина, на инста постојано ми излегуваат, ги има кај нас? Гледам убави нијанси има.
Не знам дали ова што се случува е стварно или е само некоја заблуда, од која не сакам да се разбудам. Се ми е некако поинаку, помирно, потивко, а...
Ти благодарам за исцрпниот одговор. Супер, што ни ја долови РЕАЛНОСТА.:l:
Мене ми се има случено вака, не знам од која причина, веројатно некоја грешка при tracking update, но си стига секако во рокот :) :D:D пишува три...
САД се дволични. Додека Нориега од Панама им беше слуга, го толерираа и покрај нарко бизнисот. Откако престана да им слугува, го фатија. И Мадуро да...
Се прашувам дали сите се оригинал или само одредени и дали се трајни… И на Келвин Клајн сакам да ги пробам
285
Ај да кажам јас за компанијава. Значи направив профил бидејќи изморенa сум и јас од вакви мизерни компании (да не употребувам потешки зборови), а...
8 дпо денес, на 11 дпо решив ќе правам тест :lol:
Кои витамини би ги препорачале да се пијат при планирање на бременост? Од матичната не ми е препишано ништо, но сакам да земам суплементи. Фертилимин...
Дали изезе распоред за сесија? Ве молам пратете
Ти џабе си од град… како се изразуваш свака част,покрај тоа што сликаш ехо јајници со лични податоци и бараш тука мислење стручно. Добра ноќ
Дали оваа страна е достапна и за Македонија? Зошто кога внесуваш податоци за да се регистрираш за да внесеш број мора напред да стои +389 а го нема....
Ima li aplikacija za ucenje angliski jazik?
[ATTACH]
Башка од каде знаат дека баш ти си пациентот, може за сестра ти носиш документи :D
Oh, hi! за сите жртви на ситуејшншипс :inlove:
Separate names with a comma.