Е така а стварно се безобразни луѓево немам коментар.
Железо 9, Хемоглобин 123.
Можеш да разговараш со анестезиологот ако ти е страв и имаш прашања . Ти пишува телефон каде можеш да се јавиш . Ако имаш прашања
Брка работа ориентационо. За точно живин. Јас живин слабо користам. Иако не е скроз точен безконтактниот, попрактичен е. Живин 2 пати искршивме и...
Нема шанси со ништо да му мериш, почнува да плаче. Само додека спие можам да мерам. Сега спие и мерив со двата :) Мислам дека 0.5 повеќе кажува на...
2 и пол недели
100 евра платив. За ако не се појавам. Ама тоа ми е најмал проблем. Страв ми е да не се случи нешто. Мислам дека прво Kinderarzt треба да одобрува...
Каде виде оглас за во суд?
@gjoker4e мислам дека треба сериозно да го земеш ова . Ако не се појавиш ќе платиш 150 евра . Ние вчера имавме термин за општа анестезија за...
За септум немам искуство. Ама за плодот,никој неможе да знае кога точно си имала овулација и кога настанало оплодувањето.
Јас мерам со живин под мишка. Пред него некоја играчка што мрда, свети и му ја држам раката најточен ми е
Честитки мајка :l:
Devojki da ve prasam dali nekoja od vas imala kokoidni bakterii vo urina i dali ste pravele povtorno ispituvanje na istata, vi dale terapija i sl.
Мајки имам дилема со топломери. Ако може да споделите искуства за microlife? Имав на чико за под мишка но многу мрдаше и му земавме microlife за на...
Ова кој тест е? Нека пишат и другиве, мада јас гледам втора бледа црта како рана бременост
Просто е и морничаво. Не знам дали се, ама оддаваат впечаток на болесници.
Знам дека метилирана фолна е многу важна и дека ја препорачуваат и пред бременост.
[ATTACH]
Најдобар од цела таа триологија: X (2022), Pearl (2022), MaXXXine (2024). Миа Гот е маестрална хорор актерка.
A железото и хемоглобинот колку ти се?
Separate names with a comma.