Колку време помина од абортусот ?
A vo drzavna dali gi pravat tie koagulaciski testovi u homocistein?posto prvo mi rekoa tie da gi napravam pa posle genetski ako ima potreba ?
Среќни празници!! И јас бројам 5 дена по инсиминација, ви посакувам среќа на сите во овој празничен месец :D
I Novalac prenatal se dobri
Среќни празници ! Да ви даде Бог мир, здравје и бериќет. @Yowannty воспалението на средното уво оди секогаш со болка па и со температура. Твоето е...
Јас родив на 39. Имав цимерка во родилна сала роди на 43. Немој да се оптеретуваш, на крајот на денот мора прво ти да си добра па се останато.
Кога сме кај деца, исто чудни ми се луѓето што се замараат и стресираат со пад на бројката на човечката популација и коментарите од типот "Кога одев...
Ѕирни го Marrowbone (2017). Мистерија, драма, хорор. Мене ми беше топ. [IMG]
Ти благодарам.
Да, мора матичен гинеколог да го отвори.
Мислам не
Само да ве известам дека преку ноќ цените за породување во Жан Митрев се покачија за 300 евра ;( нов тарифник за 2026 година
Јас нарачав на 9ти декември и денес ми стигна порака дека ќе биде испорачана неделава. Кај нас ги кочеа од пошта со месеци, а сега кога веќе праќаат...
А твоето набљудување е доволно да заклучиш дека сите родители си ги сакаат децата?
@Amellie13 Луѓето први трчаат да прашаат некого зошто не е во брак и со деца. Ама ти нив ако ги прашаш зошто тие се во брак и со деца, повеќето вака...
Ниту еден хорор не е страшен доколку си полнолетна личност. Од овие десет што ги наброjaв, осум филма се чиста 10-ка, два оценувам со 9. Твојот...
Нели педијатар можеше да дава две недели боледување за дете? Барем таква информација имав не знам од каде. Сега ми рече само една недела. Ако имам...
Здраво, дали за да земам надоместок за породилното отсуство морам да имам матичен гинеколог или со потврда од пораѓај можам да поднесам документи?...
Се согласувам, ама ги набројав само оне ситуации кај што е многу очигледно дека ако си родител не секогаш си го сакаш детето.. Немора да си родител...
Дали можам да извадам ако немам допирна точка со бугарија, ни роднина/познаник?
Separate names with a comma.