Џабе се обидувам да избегам од фиромизмот кога е дел од мене, и јас имам последици од животот овде.:bug:
[ATTACH]
Лага ЛПМ ќе се прејади денеска
Натпревар е прав, иако кај мене па и не излегуваат. Зачистив последниве години, па останав со скромна бројка пријатели. СДК, Христос се роди!
Да се пофалат колку се вредни домаќинки и колку све имаат на богатата трпеза, додека друг може нема, и ич не им е гајле за тоа. Можам да замислам по...
Еве го фиромското и во тебе, секогаш може и полошо, затоа ќути си и трај си. Сепак, наведната глава сабја не сече.:smirk::D
Посета да има е нормално ако си сама во соба или апартман, а ова во Систина не а ограничено. На сестрата еднаш и реков дека ми сметаат посетители...
И кај нас е тоа правило дека на Бадник дома се седи, ама дома ми е на мене кај моите сеуште и кај неговите исто, па не гледам причина зошто да не...
Да ви се приклучам во клубот на мека тенка коса,истата сум :|
Wow. Колку што можев да видам не ги објавиле резултатите на крај, не можам никаде ништо да најдам. Постирај линк ако можеш до резултатите.
Јас се надевам дека ова е саркастично кажано хаха. Плус што има бебе од 2 дена да го нишкаш, па тие тогаш ни мрдаат, ни претаат. Јас не сакав никој...
Среќен Божиќ! Сејм. Ова е најдоброто чувство. :D Најефикасен лек. :inlove: Дааа.... И лани и вчера кршев парче и за мачорот. Лани имав две лепчиња,...
Ич не ми е чудно што се осветуваат полициски коли во СРМ. Мене ме изненадија негативните реакции од народ што е длабоко суеверен и декларативно...
Димче Ведран или Војдан?
Дури и да си била сама во соба јас се чудам како е дозволено вакво однесување во најскапата приватна болница во државава. За ова Плодност се многу...
Здраво Треба да правам хистероскопија поради отстранување на мал полип (без симптоми) и не планирам бременост но ете ми препорачаа да не ми стои така...
Здраво на сите Ме интересира дали вреди да се посети Interhotel Sandanski. Дали некој бил и би сакал да сподели искуство (соби, храна, базени,...
Женски имам полипи во жолчно кесе, еве се следи веќе некок период со ехо ама во подледен период почнав да имам доста големи болки… Ве молам некој што...
Пред скоро, можеби нема цела година, Универзитетот во Цирих спроведе истражување на еден subreddit(r/changemyview) користејќи ВИ профили и генерирани...
Искрено истата коса ја имам. Кога ќе стаам повеќе крема/ гел лив ин само позалепена ми е. Се помирив дека за жал таква коса имам и само првиот дем...
Separate names with a comma.