Beren Saat :D
Dr. Jart+ Ceramidin е одличен крем, особено за зимскиот период и за сува или чувствителна кожа. Формулата со керамиди навистина помага да се зајакне...
[ATTACH]
Дали има некаде по аптекиве лидокаин крема за топична употреба? И како се вика? Нешто слично на емла.
Ќе прашував и јас за Ледиком зошто прво купување би ми било од таму па ме интересира зошо цениве им се вонземско поевтини. Во ајстајл 50.990 ајфон...
Свет
@KiT @hermosa
Каква настинка со 39.1... Вирус или грипот, неможе обична настинка да ви е. Со истите симптоми е мојава од вчера, со тоа што дури вечерва ми качи...
255
Елена
Да може, они си средуваат се само треба да се потпише согласност од 2 партнери во Систина.
Пробај измисли, ќе те поддржиме ние еве. :)
Мартин
И јас тоа се прашувам. Се буди со плачење по неколку пати (плус регуларно за млеко што се буди) и ова е некаде од средина на декември. Ќе го крениме...
250
Баш тој што го читав пред некој ден не го наоѓам ама еве сличен. Има неколку такви испитувања. Ако те интересира барај под Stiftung Warentest или Öko...
Здраво, Бремена сум 6 недела но покрварив. Кога бев на преглед бебето беше мало и немаше срцева реакција но денеска кога покрварив итно бев на доктор...
Не сакам да пишувам ние како сме и преку ден и навечер. Немајка ќе испаднам. :D
Скок, регресија, заби наеднаш 3 излегоа, вака ненеаспана не сум била никогаш до сега :drunk:
Јас не сум паничар, но кога станува збор за децата знам да испаничам и одиме заедно со маж ми. И тој ја носи на заболекар и јас, но до сега не е...
Separate names with a comma.