Јас имам ИПТВ. Има многу канали. Македонски, српски, хрватски, босански, словенски, италијански, германски, турски, и др. Јас ретко гледам тв. Маж ми...
Цртав, и другар ми (уметник) ми вика "користи малку поќе контраст, разгледај color theory". И само му вратив reel со: "the lioness doesn't concern...
Pamuk pale kisela voda, butik antigo novo lisice, waikiki
Тамара
Може ли да ме потсетите со вакциниве како беше дали е со закажување? Скроз изумив да се информирам, а направивме крвна слика и добивме зелено светло...
Не собирам ама имам треба да ти пратам да видиш
Кристина
Skroz isto :)
Ја ко што имам слушано само новите неотпакувани ајфони им се сигурни. :D Колку е точно не знам.
245
Dali pravese hsg pred laparo i histeroskopija? Jas trebase da pravam megjutoa mi izgledase premnogu strasno i se otkazav kazav deka sakam direktno...
Разликата им е што на оригинал Легото коцки пишува lego на секое кругче кое се наоѓа на коцката :D Друга разлика не сум приметила. Моиве се 10г и...
Оваа на Балеа ја користам во текот на целата година. Колку толку врши работа. Ми се сушат акните и немам црнки.
250
Beren Saat :D
Dr. Jart+ Ceramidin е одличен крем, особено за зимскиот период и за сува или чувствителна кожа. Формулата со керамиди навистина помага да се зајакне...
[ATTACH]
Дали има некаде по аптекиве лидокаин крема за топична употреба? И како се вика? Нешто слично на емла.
Ќе прашував и јас за Ледиком зошто прво купување би ми било од таму па ме интересира зошо цениве им се вонземско поевтини. Во ајстајл 50.990 ајфон...
Свет
Separate names with a comma.