Мајки дај предложете нешто, што да земам за апетит кај 3 години дете. Уста не отвара деновиве и така врти све едно исто јадењез сега ни тоа што...
Добив вчера :party::party: фала ти.
Температурата се намали веќе , а и кашлањето. Многу ни помогна инхалацијата и лојот од гуска. Утре ја носам кај матичниот. Фала ти :hug:
Мамички имам едно прашање дали и вие сте се соочиле со ваков проблем кога сте се породиле дали дома примавте луѓе до 40 дена кај бебето? Немам...
Да.
Кај мене во околината има една полицајка, сообраќаен полицаец, страв и трепет е за секој шофер, не гледа на кого си и кој си и за најмал прекршок си...
Јас му ја измешав со банана+авокадо и еднаш со круша, ама не ја сакаше. Ни амарант не сака многу, само јас го потопив во вода прво, наредно ќе пробам...
Преувеличуваш дека е најдобар. Овој бил хит на времето кога излегол зашто се кренала фама дека снимката е реална и автентична што секако е лага....
Спиронолактон, а ако е поради инсулинска резистенција, тогаш плус и мио-инозитол.
Кога кажавте на работа за бременоста? Работам во производство и сум шеф на смена. 6 недела сум и имам две дечиња.,ова ми е трета бременост . Незнам...
Ќерка ми го обожава, џокер ми е во се :D експандиран од дм
Девојки имате ли воведено во храната на вашите малечки експандиран амарант? Сакам да пробаме и тоа од житарици па некако дали е веродостојно...
Амс битно е другите, да видат. Другите да му срцнат, да му пишат пораки, како се вредни и сл. Цело семејство сликано, насмеани. Разни пози. А...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
И јас амарант и давам цел 6ти ептен го сака, киноа не пробала наредна недела ќе земам не знам со што се комбинира за бебиња повеќе?
Од каде ја зема ако не е тајна? И општо дали знаете каде има да се купи лента за трчање / пешачење до кај 9000 ден? Другиве што ги гледам сите се...
Ми требаше ова. Фала ти од срце. Не ја разбира таа празнина секој.
Fala ti, jas samo go spodeliv moeto iskustvo, pak ke povtoram imase i zena trudnica sto si vlagase kaj sestrite, stomakot i se poznavase, pa si otide...
Зошто со прашалник амарант и киноа? Јас му дадов веќе, дан избрзав:D
Society (1989) Сите ваши стравови поврзани со елитата.
Separate names with a comma.