Деспина Стефаниа или Стефанија?
@koritsaki да сподели мислење околу Snow Fairy и Super Fairy? :Dнезнам веќе што да правам одамна беше кога го мириснав snow fairy не бев нешто wow...
Мајонез Урма или смоква?
1. Bird Box 8/10
Поминав на штандот пред 1 недела и го пробав од тестер спрејот Blues Skies and Fluffy White Clouds но ме густа. Од се што пробав на штанд Биг ми се...
Апсолутно никакво оправдување, жената ни не проба да избега, овој пиштолот. Ако нема полицијата толеранција, што, утре во пешачење ќе ти викне нема...
1. The Rookie (S6) 7/10 2. Shameless (S2-4) 10/10
Се навраќам јас што немав земено а никој не ми донесе: Перниче за tummy time, подлога за baby gym, глодалки што се ладат да се надополнам: појас за...
Zdravo mamicki, 40 nedela sum deneska bev na kontrola doktorot mi kaza deka ke me zadrzat vo vtornik ako ne se porodam do togas. Strav mi e...
:hug:
Мојот татко почина баш на денешен ден... Со кнедла ги спремам празниците. 9... И времето не излечи ништо... Постојат настани кога позади...
Се размислувам да нарачам ама неможам да се одлучам помеѓу snow fairy спрејот и super fairy парфемот. :|
Neznam kaj koj sj ama od Hadzi lega nemam dobro iskustvo. Isto i edna prijatelka spored nego nemase rezervi pa eve trudna e od kaj Lazarevski. Ako...
Мене една особа која е тежок ама тежооооок мрчатор, коа ослабев драстично ниеден коментар не ми даде, а баш јаде гомна за тежини 24/7/365 :drunk:...
Така се еволуира, бидете благодарни за благодетните техники на Славица и таквите као нејзе.
Не го сфаќам баш прашањето. Пример ти си прележала одамна, сега не можеш да пренесеш. Сипаници се пренесуваат 2-3 дена пред да излезат и неколку...
Зошто не побараш да ти напраат серклаж?
Мојата имаше на 2г само еднаш. Од тој ден ни рекоа да имаме дијазепам 5мг за во газе секогаш со нас, од тогаш фала Богу не се повтори.
Добро прашање. И мојов со Јасна цицаше профи, со мене мех. Сега знае само на лева да фати, на десна пак не. Некако она го мести убаво да се закачи за...
Separate names with a comma.