Јас имав само првата недела после пораѓај а потоа исчезнаа и воопшто немав.
Jumbo,ja imame istata
Да е здрава и жива голема да расти и цел живот да ве радува :hug:
Оваа група е поактивна со жени што се тазе породени, па сакам да прашам. Дали некоја од вас има уште киселинининпо пораѓај. Ги имав и првата вечер...
Јас си ја изнесував прошетки колку дозволуваше времето дека ладно и загадено еве и сеа после 40 дена јас не примам гости од типот на другари роднини...
@LejlaD Лејличка честитки, со здравје да си го носиш подарокот :inlove::f: @FriendOfDorothy срцка честитки и до тебе, само убави моменти и времиња да...
Има некој нарачувано од Али во последно, како стигаат пратките? На 3ти јануари ми е порачана, и премногу се надевам дека барем за еден месец ќе ми...
Моето искуство е предобро, телефонот си е супер. Прво нормално не се вклучува дур не го наполниш донекаде :D а после сѐ ми се чини дека имаше welcome...
Да пишам и тука,јас се породив.Дојде на свет моето девојче
Женички јас се породив денес,дојде на свет моето девојче:l:
Што е толку фамата со новите кармини на Лореал балерина, на инста постојано ми излегуваат, ги има кај нас? Гледам убави нијанси има.
Не знам дали ова што се случува е стварно или е само некоја заблуда, од која не сакам да се разбудам. Се ми е некако поинаку, помирно, потивко, а...
Ти благодарам за исцрпниот одговор. Супер, што ни ја долови РЕАЛНОСТА.:l:
Мене ми се има случено вака, не знам од која причина, веројатно некоја грешка при tracking update, но си стига секако во рокот :) :D:D пишува три...
САД се дволични. Додека Нориега од Панама им беше слуга, го толерираа и покрај нарко бизнисот. Откако престана да им слугува, го фатија. И Мадуро да...
Се прашувам дали сите се оригинал или само одредени и дали се трајни… И на Келвин Клајн сакам да ги пробам
285
Ај да кажам јас за компанијава. Значи направив профил бидејќи изморенa сум и јас од вакви мизерни компании (да не употребувам потешки зборови), а...
8 дпо денес, на 11 дпо решив ќе правам тест :lol:
Кои витамини би ги препорачале да се пијат при планирање на бременост? Од матичната не ми е препишано ништо, но сакам да земам суплементи. Фертилимин...
Separate names with a comma.