Јас сум 14 години на форумов, па уште не ми дале пристап таму. Ти со година и 2 месеци, ќе ти требаат дебели врски за таму :)
Здраво девојки, пред некој месец бев на преглед кај матичната и на колпоскопија виде дека имам цин1, ми посочи дека не е страшно но би сакала да...
Се надевам ќе ти помогне. Мене секаде освен на вилица ми излегуваат, околу уста некогаш (моментално), образи и чело. Овие два три дена поминувам со...
Ние така бевме додека не излезе. Нити темп, нити кашлица, нити настинка. Влечење со носко само и Синомарин.
Фала ти за одговорот. И јас и сопругот планираме да бидиме на ваква работна виза.Како да префрлам на фамилијарна? Преку него мислиш, како спојување...
Си гледала филмови кајшто не се американците полудени. Стари филмови.
Немаш доволно број на мислења напишани, а колку треба тајна е. :wasntme:
Моментално пијам спиронолактон и локална терапија, па чекам резултати
Ми се тресеа рацете додека сликав. Ноктите се правени во Германија и од немање време да отидам ми имаат издржано и до шест недели без да се оштетат.
Го гледав и јас видеото. I mean, може многу филмови сум гледала, ама нели ќе беше пологично да пукаат во гумите на автомобилот, за да ја запрат?...
Има смисла, да.. Не може цело време да знаеме дали се во ред. Најде ли решемие, ти се исчисти лицето?
И еден пункт добил. @Marge Ова што кажуваш го имаше во фб групата и дека после тоа навистина ги следеле југендамт и прашуваа анонимно каде да ја...
Ќе мора визата да ја префрлиш на фамилијарна ако останеш трудна во првите 5 години. Откако ќе добиеш неограничен престој е друга приказна, тогаш...
Жената сака да си замине со нејзиното возило од средина на улицата, или да избега, поима немам, не да вози директно кон полицаец, барем јас тоа го...
По локацијата на која ми излегуваат-образи и вилица и тоа што хормоните не се константа се испитуваат во одреден момент, а тие варираат цело време и...
[ATTACH]
Оди на дерматолог, ти ја препорачувам Горица на Партизанска кај Симпо. Ќе го најде твојот проблем, приватно е, ама вреди.
Здраво, Не знам дали прашањево ми е во соодветна тема,можеби има друга.. Дали можеби имате искуство или знаете што се дешава ако во Германија сум...
Како заклучивте дека се хормонални со уредни хормони и гинеколошки наод?
Низ маркетиве. Имам гледано Веро, Тинекс, Рамстор. И баш денес видов во кит- го, значи има и таму. Би требало и низ специјализираниве продавници на...
Separate names with a comma.