Примаат на педијатар и за вакви работи. Поточно слика праќав. Ми врати дека не треба никаква терапија, само од себе ќе мине. Парла беше. Имаше на...
Онда не се замарај и мисли крипто валути.
Мене ме водеше др. Верица. Таа ја изврши лично интервенцијата
Тоа е само еден момент и колегите да одбележат, не треба ништо да се дава на кумот.
Ако они немаат осет, биди ти ,, безобразна”. Ако имаш опција оди кај твоите на недела дена поседи. На мм внука му, се со температура доаѓа кај свеки....
Имаш право! Не треба ни да се замарам со ајвар, треба да измислам некоја криптовалута и да ја продавам, фала ти на советот :handshake:
Ако си со една нога во минатото со друга во иднината и се мочаш на сегашноста добра ноќ.
Да не платиш ни денар на држава, 1 тегло ајвар 400 денари го продаваат, а имаат огромна побарувачка. @Munchmallow20 Не ми е мака за тоа што...
Здраво, на работа кршиме лепче со паричка и ме интересира дали се купува нешто за тој што е кум? Негде прочитав дека се давало пари или нешто се...
255
Ја рецимо би поддржала вака некој да има плус приходи, особено луѓе што се бават со земјоделие оти знам колку ги дупи државава земјоделците години...
Пошто само хорор филмој е цела категорија. :D Пинг @RainBow Скроз можи да се изгласа најхорор филм за 2025, ама мој предлог е да имаме засебна тема...
Што го смениле старчево Абдула ? Да не скинал конци, вистинскиот глумец што си беше
На колешка не и е сменет статусот, а веќе се поминати повеќе од 3 години како има положено стручен испит. А, има случаи и со повеќе од 5 години... не...
Сакам да ве прашам, за капки и сирупчиња, чајчиња што читам дека им давате на бебињата, за грчеви итн, бидејќи спомнувате милилитри; како мерите?...
Убави детски столови за пред биро? Со потпора за нозете , сте виделе ли некаде? Се што видов неккао не ми фааќа баш око
Moze nekoj da opishe carski rez vo chair od priem do ispushtanje ? Koga nosat bebe, dali stavaat klizma, katetar, spinalana anestezija, se...
Mnogu ti blagodaram. Sekoe dobro i za vas
I maz mi e sterilen :D
Исто и јас решив повеќе да се изолирам од црна хроника, ми излегува по социјални мрежи но гледам да не се зачитувам многу. Донекаде дури си живеам во...
Separate names with a comma.