Па тоа ти се брисеви. Ако пример партнерот ти рекол слушај имам сифилис тоа би требало да и го кажеш на докторката и да ти каже што понатаму. На оние...
Се надевам ќе помине овој закон, бидејќи во 90% од кафичиве/рестораниве не можеш да седнеш без да се усмрдиш целиот. Не можам јас после секое...
[ATTACH] Додека се сетам да отворам message requests , човекот ќе се откаже од ФБ :rofl: . [ATTACH] Разбрав друже , дека ништо не разбрав :D ....
Пред два месеци се стари резултати. И јас би направила нови брисеви и нова уринокултура. Ме чуди зошто веднаш не предложиле серкласж, мојот беше итно...
Не можам оти скоро секогаш сум во право, нема за шо да се карам, но затоа со други можам слободно ^_^ Дали можеш да јадеш солено и благо истовремено?
Да ама како да ја смирам кога плаче и само со млеко се смирува
Па решението е да престане да дава млеко. Кога јадеме, дење или ноќе? Кога ќе се искорени навиката, ќе почне да сврзува сон, па и цела ноќ ќе спие.
Ахх, се надевам нема да го изгласаат :| :smoke:
Да, не е исклучок и за вас. :)
Zdravo Sakam da prasam dali nekoj se ima vraboteno i dali voopsto ima nekade pusteno oglas za vrabotuvanje , ili koga bi imalo dali imate info?
Вистина Лпм има скутер
Да и јас некаде прочитав да намалувам на 2 дена по 20мл од оброкот што сакаш да го исфрлиш па веќе 2 дена едното вечерно млеко и го давам 120мл....
Ете, труел дека женско треба да има 50- кила:D. Поздрави го:bug:
:puke: Лпм слуша психоделичен транс
Ја да бидам искрена, одамна имам приметено од некои членови дека мислењата им се тумач правилно напишани, не само литературно и граматички, него и...
Шо праи тој? Арен е? :rofl:
И за нас со Ајкосите ли ова ќе важи? :?:
Еве сега се навратив во апликација пиела 850 мл од прилика млеко со еден оброк за појадок. Имала 5 оброци млеко по 170 од прилика сега некој повеќе...
Napraj si brisevi i urinokuktura porano za ako ima nesto da primas terapija.Moja preporaka e da baras serklaz za porano da se napravi ako ima rizik...
Ај честито, брзо фаќате тек со светските трендови(highfive)
Separate names with a comma.