@carly j Баш така а пред некој ден гледав на страна на lush ама не во мк туку во друга држава и многу повеќе спреја беа на попуст а овде само...
Одбојка Дожд или снег?
Јас се мислам за Snow fairy регенераторот, ама некако не можам да пресечам дали навистина ми треба или е моментален хир. :tmi: Имам две-три масла...
Знам дека не беше за мене прашањето, ама да ускочам за квалитет на јк од супплементи пиев Q10 ubiquinol 600mg, inositol 2x2000mg, alpha lipoic acid...
Вие до каде сте?
Федерер :D Тенис или одбојка?
Плекс третманот отпосле го прават на секаква коса нема врска со осветлувањето, можеш и дома сама да си купиш да си правиш
Проверив брисеви и уринокултура пред два месеци беше се ок, сега за две недели кога ќе одам на преглед ќе правам пак така кажа докторот( можеби...
Ставив во кошничка неколку работи, додека да одам да платам се распродале. Ставаат по едно-две од ствариве колку да се каже, а и од новите парфеми и...
Не може. Сите што прележале го носат вирусот во себе. Е сега, може да се активира и да се јави херпес зостер , кога повторно е лицето заразно и тој...
Ден Новак или Надал
Komplet se? Mislaam stabilizatori se. Ke vidime
Дали некој осветлувал коса во вип студио? Со sener plex третманот. Гледам видеа на fb демек не се оштетувала косата. Некои искуства?
Некоја овде го имаше препорачано Balea нијацинамид серумот, ми се чини како да беше @senza.parole. Значи, wow?! Серумов е на ниво на The Ordinary,...
170
175
На Гак ли За колку време ви беа готови резултатите
Припејд Ден или ноќ?
Што користиш за подобрување на јк? Јас пиев Гаметикс еден месец, a сега преминав на PiCOSitol. Инаку, исхраната ми е стварно средена плус и физички...
Кога ќе видам некои го оправдуваат убиството, па уште и жени па. Од републиканска жена нема поголем предавник. Можеше да пука во тркалото, освен тоа...
Separate names with a comma.