Ставај по малку, да не ставиш повеќе, па течно да ти дојде. Малце па блендирај, па пак достави ако не ти е убаво мазно.
Кај Тофовски хистероскопија и лапароскопија, прво ми рече само хистероскопија, дека сум можела можеби да избегнам лапаро ако направам хсг меѓутоа ми...
И тоа и количината, мада со рачен блендер не би требало да е тоа проблемот, обично за помала количина рачниот блендер е подобра опција ама види
Нема освен Толовски 7500, Жан што никако не препорачувам и не се сеќавам на цената и Систина 12000. Кај кој доктор ќе се оперираш.
Ако мислиш на зеленчук и овошје кај нас нема наше производство органска храна, немаме стандарди ние за такво нешто
Ќе пробам утре пак, изгледа не ставам доволно течност.
Мајонез салата (руска) Дали на форумот си од досада ?
Нема да седам многу, одлучив да одам само еден час пред да почни музиката колку за атер и адет. Инаку за оставање го имам оставено неколку пати на...
Мајки во која бременост имавте гадење од секаква храна. Ова ми е трета бременост првите две јадев се и од ништо немав мака. Со оваа од сабајле до...
[MEDIA]
Од супермарт,над 12000 сума даваше попуст 2000 ако ја платиш на рати преку iute.Јас земав лента,беше 9990,тостер,фен и тегови, се вкупно беше...
Да, може. Јас пред некој ден давав така, по препорака од доктор.
Ти си под стрес поради тоа што ти се се случил лош случај. Те сфаќам до некаде и нормално дека ќе бидеш таква. Ама верувај ми дека неможеш вечно да...
Доколку се дава антибиотик, дали може да се даде и далерон ако има висока температура?
Ќе јаде, тоа се препораки од педијатри, се препорачува на цицка малку пет минути пред да се дава ад Мојот и пред ад цица малку и после ад, еве го...
Да Која ти е омилена салата?
Нема да се пуши, најголем поборник сум за да не се пушат цигари, такво нешто не иди во предвид, а за музиката не верувам да е многу гласна ако има...
Мила Горан или Зоран
Пет и пол месеци, го имам носено во гужви нема проблем си спие, нема да му е прв пат
Јас демек сакам маскара од некоја од почистиве козметики, ама не ми се погодила досега ниту една. Неколку сум зела и од Белина, исто, ќе треба да си...
Separate names with a comma.