Јас имам wvp фонд за детето веќе 2 години, знам дека можеш да повлечеш пари кога сакаш
6. Super 8 7/10
Па да, мислам на непрскано овошје и зеленчук.
За оток ладни облоги, ама колку можеш тоа со мало дете не знам. За модрица советуваат маргарин, иако мене рицинусово масло ми се покажало ефикасно....
Мајки дали прво воведовте доручек или ручек како цел оброк?
Глеам серија на телефон, у соба со моите. На сред сцена им текна да се сексаат а звук пуштен, коа почна стенкање, дур намалив, умрев така малце....
Јасно. Тогаш ХСГ не ти е на одмет па хистеро. Не си ја мачи душата со операции ако веќе имаш можност.
Две ипол години @le.soleil надвор устата ќе помине ваљда исеченото и отокот, но повеќе ми е страв за внатрешниот дел, модро е над кецовите фактички...
Septum imam za proodnost nemam provereno…
Од каде се јакната и чизмичките ?
За проодност е проблемот? Направи си ХСГ подобро , зошто да се мачиш со операции? За Калчовски на клиника имав слушнато одлични зборови и д-р...
па ако се погоди ситуација би носела. Тоа е твие размислување:) јас не би била директно до звучник друго нема врска
Колкаво е детето?
Да ти е жива и здрава. Се надевам и кај мене да е исто.
Има една многу ефикасна од Грција. Средува ептен брзо. Ама незз дали е за доилки.
Чекај чекај до Јуни. Твоето и нивните не се исти деца. И другарка секаде носеше дете, ама моево нема шанси да спие во количка, а па антифони на неа...
Простено ти е, сестро по неспиење :rofl:
А па ќе се потресам ако се навреди. Под мене живее , па ја носам кај моите. Нема фокус да ја чува, приоритети и се готвење, чистење. И ако знаеш...
Од налгесинот те боли желудник
Ц ц ц тие зегин значи увозници на фрезидерм се и уште неколку брендови и само тоа увалуваат. Јас со хемороидиве иначе маки мачам сега е кулминација,...
Separate names with a comma.